Televisio

Jäikö tämä suosikkisarja näkemättä? Räävitön M/S Romantica alkaa taas - Ja se kannattaa katsoa!

19.8.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Hannu-Pekka Björkmanin pikkutarkka risteilyisäntä ja Antti Luusuaniemen "panomies" ovat to-del-la hauskoja.

M/S Romantic

Hannu-Pekka Björkman on pikkutarkka risteilyisäntä Jokke, joka palaa isyyslomaltaan laivalle oikomaan asiat, jotka on jälleen kerran hoidettu pieleen. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


M/S Romantica sai suuren suosion, kun se esitettiin keväällä. Jos sarja jäi sinulta näkemättä, nyt kannattaa ottaa tilaisuudesta vaari. M/S Romatican tapahtumapaikkana toimii Helsingin ja Tukholman välinen risteilyalus. Suljetussa, pienen talon kokoisessa tilassa eri tarinat risteilevät ja kohtaavat uudestaan ja uudestaan matkustajien vaellellessa kerroksesta toiseen jahdaten kuka mitäkin.Yksi etsii uutta rakkautta, yhden yön rakkautta, hääonnea, huomiota - mitä tahansa kontaktia. Sarja on sekoitus koomisviritteistä draamaa ja tragedian alleen kätkevää komediaa.


M/S Romantic

Ikuinen sinkkumies ja risteilykonkari Kaide (Antti Luusuaniemi) tuo tuoreeltaan eronneen Empun (Antti Heikkinen) laivalle tutustumaan risteilyjen "antiin". Risteilyisäntä (Hannu-Pekka Björkman) ottaa reippaana risteilyvieraat vastaan. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


M/S Romantic

Hääpari Pike (Annika Aapalahti) ja Jamo (Sami Ahonen) ovat keksineet omasta mielestään originellin idean viettää häät risteilyllä. No, ehkei se ollutkaan originelli idea....Kuva: Yle Kuvapalvelu.


M/S Romantic

Sukulaismies Veli (Santeri Kinnunen) vie 6-vuotiaan sukulaispoikansa Samun (Iivo Tuuri) risteilylle, mutta viekö Ruotsinristeilyn houkutuksen miehen mennessään? Kuva: Yle Kuvapalvelu.


M/S Romantic

Ruotsinristeilyn asiakaskunta, joille sattuu, kun tapahtuu.... Kuva: Yle Kuvapalvelu


Ilmassa on romantiikkaa, rakkautta, kaipuuta, onnea. Ja sitten joku tai jokin putoaa mereen, laivan sähköt katkeavat ja kaikkialla on pimeää...


Käsikirjoitus Jani Volanen ja Tommi Korpela, joka nähdään sarjassa mehevässä roolissa keikkaa heittävänä iskelmätähtenä. Tuotanto Yellow films/Marko Talli (2019).


M/S Romantic Yle TV2 ke 21.8. klo 21

Lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Lähde: Yle


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat