VaihtoautotLeffatietovisaBlogitSanakirjaTietovisatTV-ohjelmat
Televisio

Jäätkö kaipaamaan "The Heights, varjojen paratiisi" -sarjaa? Symppis "Ruoasta ja rakkaudesta" alkaa

29.9.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Ravintolamaailmaan sijoittuva monipolvinen brittisarja rakkaudesta, valheista ja petoksesta.

Ruoasta ja rakkaudesta

Dawn French on tunnettu komedienne ja näyttelijä. Uudessa sarjassa hän on armoitettu kokki ja ex-vaimo Gina. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Uusi brittiläinen draamasarja Ruoasta ja rakkaudesta (Delicious) alkaa Yle TV1:llä arki-iltapäivisin. Aiemmin tällä ohjelmapaikalla on nähty aussisarja The Heights - varjoja paratiisissa. Jos jäit kaipaamaan lämminhenkistä aussisarjaa, uusi brittisarja tuo lohtua.


Huippukokki Leo (mm. Game of Throanesista tuttu Iain Glen) pyörittää menestyvää ravintolaa, jonka luomukset keräävät ylistystä ruoka-arvostelijoilta.Leo on toista kertaa naimisissa, jätettyään vaimonsa Ginan (Dawn French) hän vei vihille nuoren Samin (Emilia Fox). Leolla on yksi lapsi kummastakin liitosta. Hänellä on myös muuan salaisuus: vain harva tietää, mistä hänen mestarilliset reseptinsä ovat peräisin. Usein kaiken takana on nainen, ja niin tälläkin kertaa.


Ruoasta ja rakkaudesta

Sopiiko kaksi naista samaan keittiöön? Kuva: Yle Kuvapalvelu


Ginan italialaiset juuret ovat kaiken ydin, niiden varaan Leo rakensi maineensa huippukokkina. Kumma kyllä, Gina ei ole asiasta moksiskaan, ja Leon molemmat vaimot tulevat loistavasti juttuun.


Yllättäen pettämisdraamaa on ilmassa ja kuolema korjaa satoa. Omaisille jää käsiin taikina, joka paisuu yli äyräiden. Onnistuvatko Gina ja Sam yhdistämään voimansa ja pitämään Leon lempilapsen pystyssä?


Ruoasta ja rakkaudesta alkaa Yle TV1 ma 30.9. klo 17.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat