BlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTV-tietovisaTietovisatSanakirja
Televisio

Irina: "Ei se tarkoita sitä, etten jaksa mun perhettä" Yllättyi "Haluun olla yksin" huippusuosiosta

14.3.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Irina tekee uuden aluevaltauksen, hän on yksi jäsen satapäisessä tuomaristossa uudessa All Together Now -viihdeohjelmassa.

All Together Now

Irina on naimisissa ja perheessä on kaksi lasta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


“Haluun olla yksin” -biisi soi tiuhaan radiossa ja se on yltänyt mm. Kuukauden soitetuimmaksi radiobiisiksi. Onko suosio yllättänyt Irinan?

- Mulla oli sellainen fiilis, kun sitä biisiä alettiin tekemään, että siitä voi tulla iso biisi. Edellisen levyn aikana tulin ns. sosiaalisesta kaapista ulos ja kerroin, että rakastan yksinoloa ja tarvitsen paljon omaa tilaa. Silloin sieltä tuli ihmisiltä paljon feedbackia, että “niin minäkin” ja “ihana, kun sä puhut tästä”. Se ei ollut yllätys, että aihe koetaan omaksi. En olisi kuitenkaan arvannut, että siitä tulee radion soitetuin biisi.


- Ihanaa, että ihmiset on ottaneet biisin omakseen. Eikä kaikki ole olleet perheenäitiä tai -isiä, vaan monenlaisissa tilanteissa elävät ihmiset ovat halunneet olla yksin, laulaja helähtää.


All Together Now

Irina on yksi satapäisestä tuomaristosta uudessa All Together Now -viiihdeohjelmassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Kertooko biisi siis suoraan omasta elämästäsi?

- On toki lähtökohdat mun omassa elämässäni, mutta tämä on kirjoitettu yhdessä Saara Törmän kanssa, joten ei ole vain minun ajatus. Mäkin työn puolesta olen tosi paljon sosiaalisissa kontakteissa, niin ei se tarkoita sitä, etten jaksa mun perhettä, vaan sitä, että välillä pitää saada olla siellä metsän keskellä ilman mitään ärsykkeitä.


Irina on mukana All Together Now -ohjelmassa, jossa ihmistä ja sosiaalisuutta piisaa. Tämä oli aluksi artistille ahdistavaa.

- Tätäkin produktiota on ihana tehdä, mutta kyllä kun tulin ekana päivänä, niin olin ihan että aaagh, täällä on yli sata ihmistä, eikä ole mitään soppeja, minne voi mennä. Mutta kaikkeen tottuu ja kun siitä pääsee yli, että on vain outoja ihmisiä.


All Together Now

Irina on pitkänlinjan laulaja ja muusikko, joka aloitti uransa cover-bändin solistina. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki

Miten suosittu artisti sitten lataa akkuja?

- Lenkkeilyt ja normielämä riittää. Mulla on se hyvä puoli, että kun lapset on koulussa, voin olla yksin ja kuunnella, kun linnut sano titityy.

- Keikkareissuilla käyn lenkeillä, mutta ollaan kierretty 16 vuotta samalla porukalla, niin voi helposti laittaa luurit korville ja olla omassa kuplassaan. Kyllä sielläkin hakee omaa tilaa, laulajatar toteaa.


All Together Now Suomi alkaa Nelosella su 12.4. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: All Together Now
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat