VaihtoautotLeffatietovisaSanakirjaTietovisatBlogitTV-ohjelmat
Televisio

Harri Syrjänen paljastaa ikimuistoisimman Kokkisota-vieraan: Yksi tyyppi ja pariskunta yli muiden

27.11.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kokkisota-ohjelmassa vieraita on tullut ja mennyt, mutta eräät ovat jääneet erityisesti Harri Syrjäsen mieleen.

Kokkisota

Harri Syrjänen on monissa liemissä keitetty kokki. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiKokkisodassa on nähty vieraita Suomen viihdemaailmasta, politiikasta ja tv:stä. Yksi tyyppi ja pariskunta on kuitenkin jäänyt erityisesti Kokkisodan luottokokki-Harri Syrjäsen ajatuksiin.


- Uran varrelta on jäänyt ikimuistoisena mieleen Andy ja Angela McCoyn vierailu. Parivaljakon meno studiossa oli mielenkiintoista ja viihdyttävää, Syrjänen kertoilee.


Katso kyseinen Kokkisota-ohjelma:


Kokkaillessa liikuttiin Andy McCoyn tahtiin Lähi-Idän meiningeissä. McCoy kaivoi kassistaan kisaeväät: kukkakaalia, marsipaania, lohta, couscousia ja säilykepapuja.


McCoy hoiti show-puolen. Syrjänen hoiti ruoan ja saikin vähäisistä ruoka-aineista erinomaisen kattauksen. Ruoat olivat tabouleh - marokkolainen couscous-salaatti, juustolla kuoritettu tomaatti-papukeitto, kukkakaali-perunapyre ja coucousilla kuorruttu lohi. Jälkiruoaksi tarjottiin kohokas.


Kokkisota

Kape Aihinen ja Serko Rantanen kokkaavat uuden Kokkisota-kauden ekassa jaksossa Perttu Sirviön ja Ile Uusivuoren kanssa. Kaiken päällikkönä Sikke Sumari. Kuva: MTV3


Kokkisota uudet jaksot alkavat MTV3-kanavalla torstaisin to 28.11. klo 20

Kausi 4, 1/10. Kauden ensimmäisessä jaksossa Kape Aihinen ja Serko Rantanen kokkaavat remontiipiiskuri Perttu Sirviön ja juontaja-toimittaja Ile Uusivuoren kanssa. Mitä kummaa löytyy raaka-ainepussista?


Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 10.1.2019, sitä on täydennetty uusilla ohjelmatiedoilla.
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat