Reseptit

Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu on yhtä hyvää kuin peruskääretorttu. Tämä maistuu takuuvarmasti juhlissa kaikille vieraille!

Gluteeniton kääretorttu
1 h 35 min10-12 hlölle

Ainekset

  • Pohja
  • 4kananmunaa
  • 2 dlsokeria
  • ½ dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dlperunajauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • Voiteluun
  • öljyä
  • Väliin
  • 1 dlmansikkahilloa
  • 100 gmansikoita
  • 2 dlkuohukermaa
  • 400 gmaustettua rahkaa esim. vanilja

Valmistus

  • Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vaahtoon varovasti. Levitä taikina uunipellille, jossa on voideltu leivinpaperi.
  • Paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 10 min.
  • Kumoa kääretorttupohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi varovasti.
  • Paloittele mansikat ja sekoita ne hillon joukkoon. Levitä seos pohjalle.
  • Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi. Levitä seos jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat