BlogitTV-ohjelmatSanakirjaTV-tietovisaTietovisatVaihtoautot
Televisio

Arabitaustaisten veljesten huume- ja prostituutiobisnes Berliinissä: "4 Blocks - veriveljet"

3.5.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Saako Hamadyn suku lisää valtaa alamaailmassa - vai onnistuuko rehellinen bisnes?

4 Blocks - veriveljet

Kuvassa veljekset Ali "Toni" Hamady (Kida Khodr Ramadan) ja taustalla Abbas Hamady (Veysel Gelin). Kuva: Yle Kuvapalvelu.


4 Blocks - veriveljet -rikossarjassa pääosissa ovat Hamadyn veljekset Ali, kutsumanimeltään Toni (Kida Khodr Ramadan) ja Abbas (Veysel Gelin). Toni on maltillisempi, Abbas kuumakalle. Arabitaustaiset veljekset ovat tottuneet pyörittämään huume-, prostituutio- ja velanperintäbisnestään väkivallalla.


On kulunut vuosi Berliinin Neuköllnissä, ja Abbas viruu vankilassa. Hamadyn perheen rikollinen bisnes sujuu hyvin, mutta aina voisi mennä vielä paremmin. Suvun päämies Toni on saanut himoitsemansa Saksan kansalaisuuden ja ovi näyttäytyisi olevan hänelle avoin rehellisiin kiinteistökauppoihin koko kaupungissa. Mutta Vince-ystävän kuolema painaa mieltä yhä.


4 Blocks - veriveljet

Abbasia syytetään murhasta, kuvassa Abbas Hamady (Veysel Gelin). Kuva: Yle Kuvapalvelu.


4 Blocks -veriveljet on kaunistelematon kuvaus Hamadyn klaanin taistelusta neljän asuinkorttelin alamaailman herruudesta Berliinin Neuköllnin kaupunginosassa - ja kuinka klaani pyrkii yhä vain lisäämään vaikutusvaltaansa. Saako Hamady-suku lisää valtaa? Miten mahtava koko Berliiniä hallitseva al-Saafisi klaani reagoi Tonin yrityksiin?


4 Blocks - veriveljet (16) uusi, 2. tuotantokausi alkaa Yle TV1 su 5.5. klo 22.05

Jäikö joku osa välistä? Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat