VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatSanakirjaBlogitLeffatietovisa
Televisio

Aallonmurtaja on Suomen Sopranos - Kriminaaliperheen tasaisen tappava arki vs rikolliselämä

4.11.2019 klo 9:30  Kirsti Kurki-Myllymäki

Aallonmurtaja tv-sarjan päärooleissa loistavat perheen äitinä Kultaisella Venlalla palkittu Maria Ylipää ja isänä Turkka Mastomäki.

Aallonmurtaja

Maria Ylipää on Tuula, perheen matriarkka. Hän on siirtynyt rehellisiin ravihommiin, mutta vetääkö rikollinen maailma takaisin? Kuva: MTV3


Aallonmurtaja on suomalainen Kotkaan sijoittuva draamasarja, jonka keskiössä on perhe, joka saa elantonsa ammattirikollisuudesta.


Rikossarjan toisella kaudella menneisyyden tapahtumat eivät jätä päähenkilöitä rauhaan ja pahimmat viholliset näyttävät löytyvän omasta perheestä. Rikoksissa edetään yhä syvemmälle kansainvälisille vesille. Peli kovenee ja juonenkäänteet punoutuvat tiukemmaksi vyyhdiksi.Upi (Turkka Mastomäki) istuu vankilassa. Tuula (Maria Ylipää) haluaa irrottautua kokonaan rikollisuudesta pyörittämällä pientä ravitilaa. Hän uskoo myös pelastaneensa lapset rikollisuuden kierteestä, mutta todellisuudessa Luke (Aleksi Kaukamo) työskenteleekin Tumelle (Joonas Saartamo). Myös Inarin (Sara Pehrsson) käytös aiheuttaa äidilleen huolta.


Sipe (Maria Järvenhelmi) palaa Suomeen ja syyttää siskoaan elämänsä tuhoamisesta. Kaiken keskellä Tuula tapaa uuden, kiinnostavan miehen Leon (Leo Honkonen). Perhe on lopultakin tärkein, mutta voiko rakkautta enää pelastaa?


Aallonmurtaja

Aaltosen perheidylliä: Luke (Aleksi Kaukamo), Tuula (Maria Ylipää), Upi (Turkka Mastomäki) ja Inari (Sara Pehrsson). Kuva: MTV3


Aallonmurtaja 2. kausi alkaa MTV3:lla ma 4.11. klo 21

Katso lisää ohjelmatietoja Telsu.fi


Asiasanat: Aallonmurtaja
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat