Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Suomi24 Reseptit
pääruoat

Pyttipannu

Pyttipannu on kelpo ruoka ylijääneistä keitetyistä perunoista. Itse asiassa aika trendikäs ruoka hävikkiruoan minimoimiseksi!

pääruoat

Entrecote

Entrecote on pihvien aatelia. Ota liha huoneenlämpöön väh. 2 tuntia ennen paistoa. Tarjoa valkosipuliperunoiden kanssa.

pääruoat

Poronkäristys

Oletko ikinä tehnyt poronkäristystä? Poronkäristys valmistuu meheväksi, kun pistät pataan pekonia ja olutta.

keitot

Ramenkeitto

Japanilainen ramenkeitto pohjautuu lihaan ja nuudeleihin. Lisää kasviksia makusi mukaan.

makeatleivonnaiset

Piimäkakku

Piimäkakku - muistoja mummolasta! Piimäkakku on perinteikäs leivonnainen, joka vain paranee ajan kanssa.

pääruoat

Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - klassikkoruoka Italiasta. Mammia mia, mikä herkku! Valmista hitaasti hauduttamalla.

makeatleivonnaiset

Toscakakku

Toscakakku maistuu monena päivänä, sillä se säilyy mehevänä jääkaapissa.

pääruoat

Kanarisotto

Kanarisotto on maidoton, gluteeniton ja kananmunaton. Valmista kerralla isompi satsi, niin riittää pariksikin päiväksi!

pääruoat

Hasselbackan perunat

Hasselbackan perunat on todellinen klassikko. Perunaan tehdyt viillot tekevät kuoresta rapean herkullisen.

napostelu

Kukkakaaligratiini

Kukkakaaligratiini on mehevä lisäke kala- ja liharuoille. Kokeile ja ylläty iloisesti.

makeatleivonnaiset

Mutakakku eli Mudcake

Mutakakku on suussasulavan suklainen herkku. Tarjoa mutakakku marjojen, jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

makeatleivonnaiset

Macaron-leivokset

Macaron-leivokset ovat söpöjä kahvipöydän piristyksiä. Värjää elintarvikevärillä eri värisiksi suuhunpantaviksi.

napostelu

Hedelmä-juustosalaatti

Hedelmä-juustosalaatti on mitä mainioin keiton ja suolaisen leivonnaisen kaveri.

napostelu

Kasvisvoileipäkakku

Kasvisvoileipäkakku on kätevä valinta, kun etsit suurimmalle osalle juhlavieraista sopivaa voileipäkakkua.

välipalat

Perunarieskat

Perunarieskat on mainio tapa hyödyntää edellisen päivän perunamuusi. Maistuu parhaimmalta lämpimänä voin kanssa!

suolaisetleivonnaiset

Saaristolaisleipä

Saaristolaisleipä on aika tuju eväs. Säilyy parhaiten jääkaapissa, joten pistä sinne syönnin jälkeen.

napostelu

Nachopelti

Nachopelti on mättöjen mättö. Saat helposti vegeversion vaihtamalla jauhelihan nyhtökauraan.

välipalat

Pinaattiletut

Pinaattiletut on rautaisen herkullinen välipala. Tarjoa perinteisesti puolukkahillon kanssa - maistuu myös ripauksella sokeria ryyditettynä!

napostelu

Vuokaleipä

Helppo vuokaleipä valmistuu kotoa löytyvistä tarpeista. Käytä ohra-, ruis- tai sämpyläjauhoja sekä hiutaleita tai leseitä.

keitot

Lohikeitto, kirkas

Kirkas lohikeitto valmistuu tuoreesta tai pakastelohesta. Vinkki: tarjoa kirkas lohikeitto viikonloppuna alkuruokana!

napostelu

Mannapuuro

Mannapuuro on koko perheen maukas puuro. Jos heität hieman kaakaota sekaan, saat hujauksessa maistuvan suklaapuuron!

jälkiruoat

Mämmi

Mämmi on pääsiäisen perinneruoka, jonka valmistus onnistuu kotikeittiössäkin. Varaa tarpeeksi aikaa mämmin valmistukseen!

napostelu

Marinoitu punasipuli

Marinoitu punasipuli täyttää hampurilaiset ja hod dogit. Marinoitu sipuli tuo salaattiin oman pikantin lisänsä.

napostelu

Munakasrulla

Munakasrulla on kuin suolainen versio kääretortusta! Täytä rulla oman makusi mukaan jauhelihalla tai tee kasvisversio.

napostelu

Falafelit

Falafelit paistuvat helposti kotikeittiössä. Nauti nämä idän ihmeet pitkäjyväisen riisin, tomaattikastikkeen ja jogurtin kanssa!

napostelu

Omena-kaurapaistos

Omena-kaurapaistos vie kielen mennessään. Nauti tämä herkku jätskin tai vaniljakastikkeen kanssa!

pääruoat

Moussaka

Moussaka tuo kreikkalaiset, vahvat maut suomalaiseen ruokapöytään.

pääruoat

Makaronilaatikko

Makaronilaatikko on aina listojen kärjessä suomalaisten suosikkiruoista. Tällä helpolla ohjeella onnistuu vasta-alkajakin!

pääruoat

Lohipasta

Lohipasta on kalaisen maistuva ja helppo ruoka, se lähes ui suuhun. Keitä pasta al dente, niin se on parhaimmillaan.

välipalat

Pitaleipä

Pitaleivän ala- ja yläpuoli irtoavat toisistaan paistettaessa. Ne muodostavat onton taskun, jonka voil leikata auki ja täyttää.

Lisää reseptejä >
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»