VaihtoautotSanakirjaBlogitTV-ohjelmatTietovisat
Televisio

Yllätysveto: Seuraavat Selviytyjät Suomi -kisaajat on julkistettu - Katso, ketkä ovat mukana

14.5.2019 klo 12:20  Kirsti Kurki-Myllymäki

Selviytyjät Suomi saa jatkoa jo ensi syksynä, kuvaukset käynnissä Filippiineillä.

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi syksy 2019 -jengi. Kuva: Nelonen Media.


Selviytyjät Suomi saa jatkoa jo ensi syksynä, mutta tällä kertaa viidakon valtijuudesta kisaavat sekä julkkikset että tavikset.


Mukana on joukko julkisuudesta tuttua jengiä:

Muusikko Tommi Läntinen, ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, ex-pikajuoksija ja valmentaja Markus Pöyhönen, muusikko ja Tiktak-yhtyeen solisti Petra Gargano, vloggaaja ja räppäri Arttu Lindeman, radiojuontaja Alma Hätönen, Sohvaperunoista tuttu partasuu Juhani Koskinen sekä ex-keihäänheittäjä ja poliisi Taina Ojaniemi (o.s. Uppa).


Selviytyjät Suomi

Onko Sara Siepistä juonittelijaksi? Kuva: NelonenSelviytyjät Suomi

Mikä on Tommi Läntisen vahvuus punaisen tukan lisäksi? Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi

Olisiko tällä kaudella mukana Taina Ojaniemen (o.s. Uppa) iloksi keihäänheittoa vaativa tehtävä? Kuva: Nelonen


Aikaisemmin keväällä ihan tavalliset ihmiset pystyivät hakemaan mukaan Selviytyjiin. Hakemuksia tuli huimat yli 5000, joista mukaan on nyt siivilöity kahdeksan kilpailijaa.


Mukana ovat: Ärsyttäjäksi itseään kuvaileva ja omaa vaatemerkkiä luotsaava Janne Karjala Oulusta, jääkiekkokaukalosta ja Miss Helsinki -kisasta osalle tuttu lääketieteen opiskelija Viivi Vaattovaara, tarkkuusammuntaa ja metsästystä harrastava Kai Fagerlund Vantaalta, tunnetun nuortenvaateketjun toimitusjohtajana työskentelevä ja syntyperältään puoliksi intialainen Inga Chaudhary Espoosta, pitkän uran finanssialalla tehnyt ja erätaidoillaan briljeeraava Kimmo Nupponen Lahdesta, vierumäkeläinen oikeuslääketieteen erikoislääkäri ja lakimies Anu Toikka, omien sanojensa mukaan ihmisten paheksumista harrastava euroviisufani Kasperi Kauppinen sekä rempseä ja suorapuheinen savolaisvahvistus Nora Kuitunen.


"Tunnetut ja tuntemattomat" kilpailevat kisan aluksi omina heimoinaan, mutta kuten Selviytyjissä on aiemminkin nähty, heimojen sekoittuminen ei ole tavatonta.


Kilpailijat ovat jo lähteneet kisapaikalle Filippiineille ja siellä kilpailu on jo täydessä käynnissä. Voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.


Selviytyjät Suomi -kilpailun juontaa tuttuun tapaan Juuso Mäkilähde.
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat