SanakirjaTV-tietovisaTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogit
Televisio

Yllätysuutinen: Jyrki Sukula pois suosikkiohjelmasta - Uusi Kuppilat kuntoon -mies on Hans Välimäki

24.1.2020 klo 10:48  Kirsti Kurki-Myllymäki

Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin ja ohjelman nimi muuttuu muotoon "Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!"

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Hans Välimäki on Michelin-tähdistään ja lukuisista ravintoloistaan tunnettu keittiömestari. Kuva: NelonenKuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä.


Neljä tuotantokautta Kuppilat kuntoon -sarjaa luotsannut Jyrki Sukula luovuttaa soppakauhan Hans Välimäelle.


-Hans on Suomen menestynein ja arvostetuin keittiömestari. Hän nostaa ohjelman ihan uudelle tasolle oman kokemuksensa, vaatimustasonsa ja intohimonsa kautta. Suomessa ruoan taso on noussut hurjasti viimeisen 20 vuoden aikana, ja Hans on ollut yksi ilmiön aikaansaajista. Hänellä on myös pitkä kokemus yrittäjänä. Substanssi löytyy siis ammatillisesta osaamisesta ja pitkästä urasta yrittäjänä, Sukula kertoo Nelosen tiedotteessa.


Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kuppilat kuntoon lisäksi Jyrki Sukula on nähty mm. Suomalainen menestysresepti ja Sukulan suojatit tv-ohjelmissa. Kuva: TV5


Välimäellä on selkeä linja siitä, miten hän toimii ravintoloiden avuksi.

-Tulen olemaan lempeän tiukka. En ole koskaan kollegoita dissannut, vaan kannustanut ja tsempannut. Jos ravintoloista löytyy hyvää, kehun – jos huonoa, puutun asiaan, Välimäki kertoo.


Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! perustuu menestysformaattiin Ramsey’s Kitchen Nightmares, ja sen tuottaa Moskito Television Oy. Ohjelmaa kuvataan kevään ja kesän 2020 aikana.

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat