TietovisatBlogitTV-ohjelmatTV-tietovisaVaihtoautotSanakirja
Televisio

Yllätys: Saara Aalto ja puoliso Meri Sopanen yhteishaastattelussa - Selviääkö, milloin on häät?

9.4.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Vappu ja Marja Liven kauden vika jakso nähdään MTV3:n sijaan Avalla.

Vappu ja Marja Live

Saara Aalto luisteli tänä vuonna Dancing on Ice UK -sarjassa ja ylsi kolmannelle sijalle parinsa Hamish Gamanin kanssa. Kuva: Liv.


Saara Aalto on noussut suomalaisten lisäksi kansainvälisesti tunnetuksi tähdeksi viime vuosina. Hän sijoittui Iso-Britannian The X Factor -kisassa toiseksi v. 2016 ja toi hänet brittiyleisön tietoon ns. isolla kädellä. Huippusuositussa ohjelmassa tutuksi tullut Aalto teki täysin uuden aluevaltauksen kisatessaan Britannian Dancing On Ice UK -ohjelmassa. Aalto myös edusti Suomea vuoden 2018 euroviisuissa kappaleella ”Monsters”. Tämän lisäksi Aalto on keikkaillut ja esiintynyt monissa eri yhteyksissä kansainvälisillä areenoilla - sekä tietysti levyttänyt.


Nyt Saara Aalto saapuu suoraan Vappu ja Marja Live -lähetykseen yhdessä puolisonsa Meri Sopasen kanssa. Aalto ja Sopanen ovat kihloissa ja parin häiden ajankohdan paljastumista on odotettu. Ehkä se selviää illan suorassa tv-lähetyksessä?


Vappu ja Marja Live

Vappu ja Marja Live on edennyt kauden viimeiseen jaksoon. Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vetämä suora talkshow on viihdyttänyt kiitettävästi. Kuva: MTV3.


Vappu ja Marja Liven muina vieraina mm. artisti Ellips, Supernanny Pia Penttala, vloggaajat Miisa Rotola-Pukkila ja Tomas Grekov.


Vappu ja Marja Live -kauden vika jakso Avalla ke 10.4. klo 21.

Jäikö ohjelma näkemättä? Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fiLue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat