TietovisatVaihtoautotBlogitSanakirjaTV-ohjelmat
Televisio

Yes, please! Rimakauhua ja rakkautta uudet jaksot alkavat - Brittiläistä laatutavaraa taas tarjolla

4.4.2019 klo 10:50  Kirsti Kurki-Myllymäki

Komediallisessa draamasarjassa nyt viisikymppisiksi äityneet pariskunnat kamppailevat vanhenemisen, vanhemmuuden ja parisuhteiden kanssa.

Rimakauhua ja rakkautta

Rimiksen jengi: Pete (John Thomson), Karen (Hermione Norris), Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) ja David (Robert Bathurst). Kuva: MTV3.


Odotettu Rimakauhua ja rakkautta -draamasarjan uusi kausi alkaa. Karen, David, Adam, Jenny ja Pete ovat nyt viisissäkymmenissä ja kamppailevat vanhenemisen, vanhemmuuden ja parisuhteiden kanssa.


Adamin suhde on kariutunut, ja ensimmäistä kertaa elämässään hänellä sinkkuna on hiljaista naisrintamalla. Sen sijaan Pete ja opiskelemaan lähtenyt Jenny elävät onnensa kukkuloilla. Marsdenin tyttäret ovat aikuisuuden kynnyksellä, ja Karen pohtii, miten täyttää elämänsä, kun samaan aikaan ex-aviomies Davidilla on vientiä. Rachel on muistoissa mukana.


Rimakauhua ja rakkautta

Ystävykset myötä- ja vastamäessä. Kuva: MTV3.


Kausi 8, 1/6. Temperamenttisen Ramonan häistä käynnistyy tapahtumaketju, joka koskettaa yhden sun toisenkin elämää. Peten riemuitessa jo perheenlisäyksestä Jenny kuulee huolestuttavia uutisia. Josh kertoo vanhemmilleen lopettaneensa yliopiston, mitä David ei katso hyvällä. Silmäpeli nuoren baristan kanssa herättää Adamin toiveet naisrintamalla, mutta sen seurauksena hän ajautuu törmäyskurssille poikansa kanssa. Pete ja David äityvät kumpikin sankaritekoihin.


Rimakauhua ja rakkautta MTV3:lla ma 8.4. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat