TV-ohjelmatSanakirjaBlogitTietovisatVaihtoautotLeffatietovisa
Televisio

William & Harry: Prinssien välirikko - Tuore dokkari pureutuu veljesten tulenarkaan tilanteeseen

25.1.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Ison-Britannian hovia on ravistellut viime aikoina skandaali toisensa perään. Prinssi Harryn ja Meghanin lähtö hovista on yksi niistä.

William & Harry: Prinssien välirikko

Kuva Buckinghamin palatsin parvekkeelta, jossa Meghan ja Harry ovat vielä kuninkaallisessa protokollassa. Vasemmalta Meghan, Sussexin herttuatar, prinssi Harry, prinssi William ja Catherine, Cambridgen herttuatar. Kuva: Anwar Hussein/WireImage


Brittihovin viime vuotta värittivät skandaaliuutiset toisensa perään. Tomu prinssi Andrewn töppäilyistä ehti hädin tuskin laskeutua, kun alkoi jälleen tapahtua. Viimeisimpänä niittinä prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat vetäytyvänsä roolistaan kuningashuoneessa ja aikovansa olla jatkossa taloudellisesti riippumattomia hovista.Uutisoinnin ja spekuloinnin taustalla on puhuttu jo pitkään veljesten Williamin ja Harryn tulehtuneista väleistä. Harryn huhutaan ottaneen etäisyyttä ennen niin läheiseen isoveljeensä tavattuaan vaimonsa Meghanin, josta Williamilla oli omat epäilynsä. Suhdesoppa tiheni entisestään, kun huhut Meghanin ja herttuatar Catherinen hankalista väleistä voimistuivat.


Tuore dokumentti pureutuu kuninkaallisten veljesten yhteiseen historiaan ja henkilökohtaisiin väleihin aina lapsuusvuosista ja prinsessa Dianan traagisesta kuolemasta nykyhetkeen.


(William & Harry: Princes at War?)


William & Harry: Prinssien välirikko TV5 su 26.1. klo 20.00

Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat