Televisio

Wau! Kari Kanalan hurja muodonmuutos - Papista puolet poissa - Katso kuvat ennen ja jälkeen

29.10.2019 klo 14:35  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tänään Olet mitä syöt -lehdistötilaisuudessa nähtiin hurjasti kiloja karistanut, hyväntuulinen pastori Kanala.

Olet mitä syöt

Kari Kanala Olet mitä syöt -ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Ensitreffit alttarilla -asiantuntija, pastori Kari Kanala on mukana Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella. Tänään lehdistötilaisuudessa nähtiin hurjasti pienentynyt pastori. Liikunta ja huomion kiinnittäminen terveellisempään ruokaan ovat tuoneet silminnähtävän muutoksen.Olet mitä syöt

Elämäntapansa remontoinut Kari Kanala. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Kari Kanala kertoi lehdistötilaisuudessa, että pisti elämäntottumuksensa uusiksi erityisesti 3,5 vuotiaan lapsensa vuoksi. Remontti tapahtui ottamalla liikunta mukaan elämään, vähentämällä pastaa ja pizzaa sekä muita herkkuja.


Pappi kokee välillä paineita kirkollisissa tilaisuuksissa, kun kahvipöydässä tulisi ottaa herkkuja.

-Ihmiset ymmärtävät nykyisin hyvin. Ja itse voi tehdä valintoja. Ottaa itse kahvia lisää ja näyttää sillä tavalla, että kyllä kelpaa, pastori-Kanala kertoo haasteistaan pärjätä ristiäisissä, häissä ja muissa kirkollisissa toimituksissa.


Olet mitä syöt

Kari Kanala huomattavasti tuhdimmassa kunnossa Ensitreffit alttarilla -pressikuvissa Marianna Stolbowin ja Elina Tanskasen kanssa. Kuva: MTV3


Kari Kanalan elämäntaparemonttia voi seurata Olet mitä syöt -ohjelmassa, jonka uudet jaksot pyörähtävät käyntiin MTV3:lla keskiviikkoisin 4.12. klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat