SanakirjaBlogitVaihtoautotTietovisatLeffatietovisaTV-ohjelmat
Elokuvat

Viikonlopun perheleffana Space Chimps - dubbaamassa mm. Elastinen!

27.6.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nyt on hyvä hetki istahtaa koko perheen kanssa sohvalle ja katsoa leffa yhdessä.

Space Chimps

Animaatioelokuvia tähdittää monenlaiset pörriäiset, nyt vuorossa apinat ja lokaationa avaruus. Kuva: MTV3


Elastinen, Santeri Kinnunen ja Susa Saukko nähdään, eikun kuullaan elokuvassa Space Chimps. Kolmikko yhdessä eturivin näyttelijöiden kanssa dubbaa eli ääninäyttelee leffan suomeksi.


Dubbaaminen vaatii taitoa, tarkkuutta ja eläytymiskykyä, sillä ääninäyttelijä luo elokuvahahmon studiokopissa. Ääninäyttelijä seuraa kuvaa ja aikakoodeja, joihin repliikit tulee istuttaa. Paikalla on äänittäjä, usein myös ohjaaja.


Space Chimps

Elokuvan tarinan tähti on sirkusapina Ham III. Kuva: MTV3


Space Chimps -animaatioelokuvan esikuvana on vuonna 1962 avaruuteen lähetetty apina. Elokuvassa tarinan tähti on sirkusapina Ham III, legendaarisen avaruusmatkaajan pojanpoika. Kun Nasan luotain katoaa madonreikään, Ham (ääni Paavo Kerosuo) valitaan pelastusmatkalle lähtevän aluksen johtajaksi.


Miehistön täydentävät virkaintoinen Titan (Santeri Kinnunen) ja Luna (äänenä Susa Saukko). Muina suomalaisääninä mukana Eero Saarinen, Outi Alanen, Jukka Rasila.


Space Chimps (2008) on yli 7-vuotiaille, mutta koska leffateattereista ikärajasta voi joustaa kolme vuotta, voinee sitä pienemmätkin katsoa yhdessä vanhemman kanssa.


Space Chimps MTV 3 la 29.6. klo 13

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Asiasanat: Space Chimps
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat