TV-ohjelmatTietovisatSanakirjaBlogitLeffatietovisaVaihtoautot
Elokuvat

Viikonlopun perheleffa on Space Chimps - Apinat avaruudessa hauskassa animaatiopätkässä!

18.9.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nyt on hyvä hetki istahtaa koko perheen kanssa sohvalle ja katsoa leffa yhdessä.

Space Chimps

Animaatioelokuvia tähdittää monenlaiset pörriäiset, nyt vuorossa apinat ja lokaationa avaruus. Kuva: MTV3Elastinen, Santeri Kinnunen ja Susa Saukko nähdään, eikun kuullaan elokuvassa Space Chimps. Kolmikko yhdessä eturivin näyttelijöiden kanssa dubbaa eli ääninäyttelee leffan suomeksi.


Dubbaaminen vaatii taitoa, tarkkuutta ja eläytymiskykyä, sillä ääninäyttelijä luo elokuvahahmon studiokopissa. Ääninäyttelijä seuraa kuvaa ja aikakoodeja, joihin repliikit tulee istuttaa. Paikalla on äänittäjä, usein myös ohjaaja.


Space Chimps

Elokuvan tarinan tähti on sirkusapina Ham III. Kuva: MTV3


Space Chimps -animaatioelokuvan esikuvana on vuonna 1962 avaruuteen lähetetty apina. Elokuvassa tarinan tähti on sirkusapina Ham III, legendaarisen avaruusmatkaajan pojanpoika. Kun Nasan luotain katoaa madonreikään, Ham (ääni Paavo Kerosuo) valitaan pelastusmatkalle lähtevän aluksen johtajaksi.


Miehistön täydentävät virkaintoinen Titan (Santeri Kinnunen) ja Luna (äänenä Susa Saukko). Muina suomalaisääninä mm. Eero Saarinen, Outi Alanen ja Jukka Rasila.


Space Chimps

Apinat uhmaavat painovoimaa avaruudessa. Kuva: MTV3


Space Chimps (2008) on yli 7-vuotiaille. Koska leffateattereista ikärajasta voi joustaa kolme vuotta, voinee sitä pienemmätkin katsoa yhdessä vanhemman kanssa.


Space Chimps MTV3 la 19.09. klo 13.00

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Asiasanat: Space Chimps
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat