TietovisatSanakirjaVaihtoautotTV-tietovisaTV-ohjelmatBlogit
Televisio

Vihdoinkin: #TVOF-Markus Salo toi Olli Lindholmille ekan voiton - "Nyt ei ole vielä kiitosten aika"

29.4.2019 klo 9:25  Kirsti Kurki-Myllymäki

Markus Salo tilittää epäuskoisia tuntojaan kisan jälkeen.

The Voice of Finland

Markus Salo on The Voice of Finland -kisan kahdeksannen kauden voittaja. Kuva: Nelonen


Markus Salo voitti The Voice of Finland -kisan. Yleisö valitsi voittajan. Markus Salo omisti voittonsa helmikuussa menehtyneelle Olli Lindholmille, joka oli toiminut kisassa miehen valmentajana.


Salo esitti finaalissa ekana kappaleena Kaija Koon "Kylmä ilman sua", jonka Lindholm oli hänelle valinnut. Toinen kappale oli Yön "Minne tuulet vie".


Markus Salo tilittää epäuskoisia tuntojaan Instagram-tilillään.

-Nyt ei ole vielä kiitosten aika, koska en pysty sitä sanoiksi pukemaan. Nyt on aika ottaa happea, relata ja kelata, että mitä ihmettä tuli eilen Logomossa tehtyä. Nää maisemat saa mut maadoittumaan kaikesta ihanasta pöhinästä. Ens viikolla alkaa tapahtua isoja juttuja mun uralla♥️

#tvofolli #tvofredrama #tvof#elämänikevätSalo on saanut postaukselleen satoja tykkäyksiä ja kannatusta sekä tsemppaavaa palautetta.

-Sinun laulu ja ääni aina pysäytti, mahtava sydämeen asti tuntuva saundi. Voitit varmasti ihanalla omalla äänelläsi, etkä kenenkään muun vuoksi.


-Onnittelut Sinulle. Voitit kisan ihan aidolla omalla olemuksellasi ja upealla äänelläsi. Sen Olli ja moni muu tiesi ensi metreistä lähtien. Olli on ylpeä Sinusta siellä jossain ja oli hengessä mukana koko ajan.. ainakin minä uskon niin. Kaikkea hyvää uusiin haasteisiin, mutta muista huolehtia itsestäsi ja läheisistä myös tulevana "riepotuksen" aikana.


-Oot huippu! Ääni ratkaisee vaiheessa olit jo mun suosikki


Nauris.fi onnittelee lämpimästi!


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat