LeffatietovisaVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitSanakirjaTietovisat
Televisio

Vetää vertoja Solsidan tv-sarjan huumorille - "Rouvat ryöstäjinä" uusi kausi starttaa

15.8.2019 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Hersyvän piilohauskassa ruotsalais-tv-komediasarjassa normiarki saa kyytiä.

Rouvat ryöstäjinä
Cecilia (Sissela Kyle) & Jenny (Lotta Tejle) ovat kovia pohtimaan ja tarkkoja suunnittelemaan niin omassa työssään kuin ryöstöissä. Yle Kuvapalvelu


Lääkäri Cecilia ja matikan opettaja Jenny, kaksi keski-ikäistä, korkeasti koulutettua naista saivat "Rouvat ryöstäjinä" ensimmäisellä tuotantokaudella sattumalta käsiinsä täydellisen pankinryöstösuunnitelman. He päättivät - ehkä omaksi yllätyksekseenkin - ryhtyä toimeen ja monien käänteiden kautta saivatkin pitää ison osan saaliistaan.Nyt rouvien tulevaisuus näyttää taloudellisesti valoisammalta, mutta tämä ei tarkoita, etteikö yhteiskunnassa olisi epäoikeudenmukaisuutta. Olisiko nyt uuden ryöstön aika - ja tällä kertaa oikeudenmukaisuuden nimissä?


Rouvat ryöstäjinä

Eipä päältä päin uskoisi, mitä nämä rouvat puuhaavat. Cecilia (Sissela Kyle) & Jenny (Lotta Tejle). Yle Kuvapalvelu


Cecilian ja Jenny suunnittelevat taidekeikkaa, jonka kohde on Kalmarin "ukkomafia", herrakerho, joka kokoontuu säännöllisesti. Sillä onhan se oikein, että isoja summia tienaavat miehet myös antavat omaisuudestaan muille? Onhan?


Rouvat ryöstäjinä on verraton komedia, jonka henkilöhahmot huvittavat omassa tavanomaisuudessaan. Ruotsalainen tv-sarja vetää vertoja Solsidanin huumorille.


(Enkelstöten, 2. tuotantokausi, Ruotsi)


Rouvat ryöstäjinä uusi kausi alkaa Yle Fem ma 19.8. klo 20.00

Jäikö jakso näkemättä? Katso uusintojen ajat Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat