BlogitSanakirjaVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat
Televisio

Vesa Keskinen huseeraa Tuurin kyläkaupassa - Esko Eerikäinen & Amanda Harkimo apuna överissä menossa

7.4.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset tarjoaa sun jonkinmoista kesäviihdettä.

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset

Kauppias Vesa Keskinen luotsaa Tuurin kyläkaupan kesää vaimonsa Janen (keskellä), Tuulan (oik.) ja tutun kyläkaupan väen sekä uusien apulaisten Amanda Harkimon ja Esko Eerikäisen (vas.) kanssa. Kuva: TV5.


Ei kesää ilman Suomen suurinta kyläkauppaa! Vesa Keskisen maankuulu ostosparatiisi on jälleen yllätyksiä täynnä, kun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset jatkuu uusin jaksoin.


Tulevalla kaudella kyläkaupan vahvuuteen liittyy kaksi kesäapulaista: DJ Amanda Harkimo sekä radiosta ja Hunkseista tuttu Esko Eerikäinen. Kaksikko ei tunnu pelkäävän haasteita, ja hyppääkin milloin maskottina toimimisesta Ferrarin puikkoihin.


Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset

Kyllä on komeeta: Eerikäinen, Keskinen ja Harkimo. Kuva: TV5


Vesan vaimo Jane ja parin lapset pyörivät mukana. Brasilialaissyntyinen Jane on haastavien vuosien jälkeen rakastunut Suomeen ja tekee lujasti töitä kotoutuakseen kunnolla. Kun lapset ovat päivähoidossa, Jane opiskelee suomea ja työskentelee kyläkaupalla, jossa kielen harjoittelu sujuu luontevasti asiakkaiden kanssa.


Tuurin arjessa ovat vahvasti läsnä myös siivooja Tuula, tarjoushaukka Jorma, hovikampaaja Satu sekä lukuisat kyläkaupan vieraat.


Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5 maanantaisin klo 21.00 alkaen 8.4.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat