TietovisatVaihtoautotSanakirjaBlogitTV-ohjelmatLeffatietovisa
Televisio

Vera Stanhope on omapäinen&omalaatuinen - ja siksi niin erityinen! Onko tämä brittisarja suosikkisi?

15.2.2019 klo 17:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Suositun Vera Stanhope tutkii -sarjan uusi kausi starttaa!

Vera Stanhope tutkii

Sydvestiin ja trenssiin pukeutunut ylikomisario Vera Stanhope pistää nenänsä asioihin - ja usein se kannattaa. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Suositusta Vera Stanhope tutkii -brittidekkarista on nyt vuorossa uusi 8. tuotantokausi. Hahmona Vera Stanhope on omapäinen kulkija, joka kaivaa salaisuudet esiin omaperäisellä tyylillään. Stanhopen tyyli on varmaa pukeutumista ja autoa myöten: sydvesti, trenssi ja kumisaappaat - maastoauto vie liejussa ja mudissa.Vera Stanhope tutkii

Työpaikalla asemissa ylikonstaapeli Aiden Healy (Kenny Doughty), ylikomisario Vera Stanhope (Brenda Blethyn) ja Marcus Summer (Kingsley Ben-Adir). Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Sarjan neljä kaksiosaista tarinaa sijoittuvat tuttuun Newcastlen ympäristöön ja Northumberlandin näyttäviin maalaismaisemiin.


Epäsovinnaisen ja tinkimättömän ylikomisarion roolissa jatkaa Bafta- ja Golden Globe -palkinnot saanut sekä Cannesissakin palkittu näyttelijä Brenda Blethyn. Veran apuna ovat rikostutkijat Kenny Lockhart (Jon Morrison) ja Mark Edwards (Riley Jones) sekä tiimiin palannut patologi Marcus Summer (Kingsley Ben-Adir). Uudella kaudella joukkoon liittyy terävä ja rauhallinen etsivä Jacqueline Williams (Ibinabo Jack).Vera Stanhope tutkii

Rikoksia selvittämässä sarjan uusi kasvo ylikonstaapeli Jacqueline Williams (Ibnabo Jack) ja ylikomisario Vera Stanhope (Brenda Blethyn). Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Kauden ensimmäisessä jaksossa teurastamon polttouunista tehdään karmea löytö. Kuinka ihmisen ruumis päätyi uuniin ja miten uhri kuoli? Työnjohtajalla on rähisijän maine, onko hän sotkeutunut myös murhaan?


Sarja perustuu Anne Cleevesin luomaan henkilöhahmoon. Sarjaan on kuvattu myös yhdeksäs kausi ja Yle tuo jaksot ohjelmistoon myöhemmin.


Vera Stanhope tutkii (12) uudet jaksot Yle TV1:lla la klo 19.40

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Yle

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat