TietovisatTV-ohjelmatTV-tietovisaVaihtoautotBlogitSanakirja
Televisio

Varo juonipaljastuksia: Näin Selviytyjät Suomi -finaali etenee sunnuntaina -Yksi kisaaja saa hepulin

10.12.2019 klo 12:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kisaajat joutuvat koville ja erityisesti yksi heistä joutuu henkisesti ja fyysisesti todella koville. PS. juttu ei sisällä voittajapaljastuksia.

Selviytyjät Suomi

Viimeisen jakson kisaajat: Taina, Nora, Kai ja Viivi, edessä juontaja Juuso. Kuva: Nelonen MediaFinaalijaksossa jäljellä on enää neljä kilpailijaa Nora, Viivi, Taina ja Kai. Viime sunnuntain jaksossa Viivi voitti palkintokilpailusta itselleen paikan finaalikolmikkoon.


Jakson alussa Nora, Taina ja Kai pääsevät taistelemaan toisiaan vastaan kisassa, jossa on tarjolla loput kaksi paikkaa finaalikolmikkoon, Nelonen kertoo tiedotteessaan.


Itseään muita kisaajia taidoiltaan ja fysiikaltaan huonompana pitävä Nora murtuu täysin kuullessaan, että joutuu kisaamaan nopeudessa Tainaa ja Kaita vastaan.


-Tää oli mun pahin painajainen, että tää ratkaistaan tällä tavalla. Kyllä mä pelkään omasta puolestani todella paljon, kun tietää miten nopeita kilpailijoita on vastassa... niin, vi**ttaa", Nora kiroaa.


Suorituspaineet saavat Noran murtumaan totaalisesti ennen ratkaisevaa kilpailua - hän itkee, kiroilee, raivoaa ja paiskoo tavaroita.


Selviytyjät Suomi

Nora joutuu koville vikassa jaksossa. Kuva: Nelonen Media


Finaalikolmikon selvittyä jäljellä on enää koko kauden huipentava, erittäin haastava kilpailu, jonka voittaja saa valita itselleen mieleisensä finaalivastuksen kahdesta jäljelle jäävästä.


Jakso huipentuu viimeiseen heimoneuvostoon, jossa finaalikaksikon ulkopuolelle jätetty liittyy tuomaristoon ja saa muusta tuomaristosta poiketen antaa kaksi ääntä lopullisessa voittajaäänestyksessä.


Tuomaristo esittää finalistikaksikolle kysymyksiä ja luvassa onkin kaikkien aikojen roastaus, jossa finalistikaksikko saa päälleen silminnähden patoutuneen täyslaidallisen tuomaristolta. Kumpaakin finalistia syytetään epäaitoudesta, todellisten motiivien peittelystä ja suoranaisesta valehtelusta.


Jakson päätteeksi toinen finalisteista saa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon ja Selviytyjä-tittelin.


Selviytyjät Suomi finaali Nelosella su 15.12. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat