Televisio

Varjojen maa - Uusi psykologinen rikosjännäri - Onko nuorten naisten sarjamurhaaja pysäytettävissä?

7.6.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Uusi tiivistunnelmainen jännityssarja sijoittuu karunharmaaseen Walesiin.

Varjojen maa

Kuvassa Cadi John (Sian Reese-Williams) ja Owen Vaughan (Sion Alun Davies). Yle Kuvapalvelu


Periytyykö pahuus vai imetäänkö sen siemen jo äidinmaidossa? Entä voiko surun ja katkeruuden kanssa oppia elämään? Uusi tiivistunnelmainen jännityssarja sijoittuu karunharmaaseen Walesiin, missä pilvet roikkuvat matalalla ja vuorenrinteet nousevat korkeuksiin.


Armeijauralle aikanaan lähtenyt rikoskomisario Cadi John (Sian Reese-Williams) on palannut lapsuutensa maisemiin jakaakseen sairaan isänsä hoitovastuuta kahden siskonsa kanssa. Arjen rullaamisen keskeyttää karu poliisitehtävä - jokivarresta on löydetty nuoren naisen ruumis.


Varjojen maa

Rikoskomisario Cadi John on palannut kotiseudulleen perhesyistä ja joutuu tutkimaan jokirannasta löytyneen nuoren naisen kuolemaa. Yle Kuvapalvelu


Kun uhrin henkilöllisyys paljastuu, paatuneinkin poliisi saa kylmiä väreitä. Onko heillä käsissään orastava sarjamurha, jonka tekijä valitsee uhreikseen tietynlaisia nuoria naisia? Kauanko hän on jo toiminut ja kuinka monta uhria hän on saanut aikaan? Suuri kysymys on, aikooko hän jatkaa toimiaan - ja kuka on seuraava uhri?


Palkitun Hinterland-sarjan tekijöiden uusi psykologinen rikosjännäri sijoittuu pohjois-walesilaiseen Bangorin pikkukaupunkiiin. Kymriä äidinkielenään puhuvan oman väen lisäksi kaupungissa on tuhansia opiskelijoita, ja jokaiselle heistä saattaa käydä huonosti.


Varjojen maa (Hidden, 2018) alkaa Yle TV1 la 8.6. klo 22.10

Jäikö jakso katsomatta? Klikkaa ohjelmatiedot Telsu.fi

Asiasanat: Varjojen maa
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat