VaihtoautotTietovisatSanakirjaBlogitTV-ohjelmatTV-tietovisa
Televisio

Vain elämää VilleGalle vaativasta isäsuhteesta: "Mulla tuli sellainen fiilis, että mikään ei riitä."

17.9.2019 klo 8:55  Kirsti Kurki-Myllymäki

Isäsuhteet nostavat Vain elämää -artistien tunteet pintaan.

Vain elämää

VilleGalle on helsinkiläinen artisti, joka on ystävänsä Jaren kanssa supersuosittu JVG. Kuva: Nelonen


Vain elämää -artistit käyvät ohjelmassa läpi omia ihmissuhteitaan, niitä raadollisen rakastavimpiakin. VilleGalle kertoo ohjelmassa, että suhde omaan isään ei ole aina ollut mutkaton.

-Faija on aina vaatinut tosi paljon multa. Mä tein kaksi maalia matsissa ja kun ajettiin kotiin päin, niin faija sanoi, että ihan ok peli. Mulla tuli sellainen fiilis, että mikään ei riitä. Se on varmaan osasyy siihen, että on menestynyt. Mä olen aina halunnut ja ollut valmis tekemään enemmän ja enemmän, VilleGalle kertoo Nelosen tiedotteessa.-Pelasin Jokereissa lätkää ja kun tultiin treeneistä himaan, niin faija sanoi, että jos sä haluat menestyä, niin ne jätkät menee vielä pururadalle tämän jälkeen. Ja kyllä siellä on sit menty. En tiedä, olisinko lähtenyt itse sinne. Se on ollut tiukkaa, VilleGalle pohtii mietteliäänä.Vain elämää

Vain elämää -jengi Hirvensalmen leirillä ilojen ja elämän karikkojen äärellä. Kuva: Nelonen


Isäsuhteet nostavat Vain elämää -artistien tunteet pintaan. Kun on Elastisen vuoro esiintyä, hän kertoo, että ensimmäistä kertaa hän halusi tehdä tämän biisin isälleen, sillä niin hän ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Elastinen liikuttuu esityksensä aikana, ja niin tekee moni pöydän ääressä istuva artistikin.


Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Vain elämää
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat