SanakirjaLeffatietovisaBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat
Televisio

Uutta! BBC ykkösen suurin draamahitti kuuteen vuoteen starttaa tv:ssä - Salisburyn myrkytykset

3.10.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Salisburyn myrkytykset - Tositapahtumiin perustuva tv-draamasarja kertoo ihmisen pahimmista peloista ja viranomaisen sankaruudesta suuronnettomuudessa.

Salisburyn myrkytykset
Kuvassa päähenkilöt: Tracy Daszkiewicz (Anne-Marie Duff), Dawn Sturgess (MyAnna Buring) ja Nick Bailey (Rafe Spall). Kuva: Dancing Ledge Productions, BBC / YleMaaliskuussa 2018 kaksi ihmistä tuupertuu puiston penkille keskellä vilkasliikenteistä Salisburyn kaupunkia. Pelastusviranomainen tekee tehtävänsä ja poliisi ryhtyy tutkimaan tapausta.


Uhrien henkilöllisyys selviää pian, mutta se herättää vain lisää huolta ja avoimia kysymyksiä. Kuinka venäläinen kaksoisagentti Sergei Skripal tyttärineen voi joutua murhayrityksen kohteeksi Britanniassa keskellä kirkasta päivää?


Viranomaiset kamppailevat näkymätöntä vihollista vastaan ja joutuvat venymään äärimmilleen. Salisbury joutuu myrskyn silmään, keskelle ennennäkemätöntä kansainvälistä selkkausta.Salisburyn myrkytykset

Brittipolilisi työssään. Kuva: James Pardon, Dancing Ledge Productions / Yle


Kriitikoiden kiittelemä sarja kertoo tilanteesta, jossa kaupungin sydämessä tapahtuu jotain odottamatonta, jonka syitä, laajuutta ja seurauksia on tapahtumahetkellä mahdotonta aavistaa.


TV-sarja on tehty huolellisen taustatyön ja laajojen henkilöhaastattelujen avulla. Vaarannettiinko Salisburyssä ihmishenkiä tarpeettomasti? Jos näin tehtiin, kuka joutuu vastuuseen?


(The Salisbury Poisonings)


Salisburyn myrkytykset Yle TV1 la 3.10. klo 22.20 ja Yle Areena

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat