SanakirjaVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatLeffatietovisaBlogit
Televisio

Uutisvuoto-konkari Jari Tervo saa oman tv-shown! Nokkela supliikkimies vie jossittelun maailmaan

13.6.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Jari Tervon vetämä Entä jos? -tv-sarja viihdyttää kesällä lauantai-iltaisin.

Entä jos?

Jari Tervo puolestaan pohtii uutuussarjassa Entä jos?, miltä maailma näyttäisi, jos historiaa kirjoitettaisiin uusiksi. Kuvav: Yle Kuvapalvelu


Jari Tervo tunnettiin terävänä kirjoittajana ja nokkelana supliikkimiehenä. Hän tuli kaikelle kansalle tutuksi Uutisvuoto-tv-sarjasta, jonka kulta-aikana Tervo veti panelistina yhdessä jo edesmenneen Tommy Tabermannin kanssa Peter Nymanin toimiessa vetäjänä.


Nyt saamme Jari Tervon takaisin tv:seen, sillä hän alkaa juontaa Entä jos? nimistä paneelishowta. Keskusteluohjelmassa kaikki aiheet lähtevät vaihtoehtojen etsimisestä olemassaolevalle todellisuudelle. ”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden jossitteleminen” sarjassa todetaankin osuvasti.Jossittelun aiheet liittyvät populaarikulttuuriin, historiaan, urheiluun, taiteeseen ja tieteeseen, eikä Tervo suinkaan jossittele yksin, vaan mukana on joukko panelisteja. Jari Tervon kanssa istahtavat jossittelemaan vaihtuvin kokoonpanoin Jani Halme, Mari K. Niemi, Tuija Siltamäki, Markus Leikola, Pekka Seppänen ja Sakari Pesola.


Entä jos?

Kuvassa vas. ylh. Sakari Pesola, Jani Halme ja Markus Leikola, keskellä Jari Tervo oik. ylh. Pekka Seppänen, Mari K. Niemi ja Tuija Siltamäki. Yle / Intervisio Oy


Entä jos Suomi olisi hävinnyt jääkiekon MM-finaalin vuonna 1995? Entä jos Jeesus olisi saanut kuolemantuomion sijaan viisi vuotta vankeutta? Entä jos Elvis ei olisi saanut levytysopimusta? Entä jos ensimmäinen maailmansota olisi jäänyt syttymättä? Mm. näihin aiheisiin pureutuu uusi Entä jos? -paneelishow.


Entä jos? Yle TV1 la 13.6. klo 20.55

Katso ohjelmatiedot helposti Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat