VaihtoautotBlogitTV-ohjelmatTietovisatSanakirjaLeffatietovisa
Televisio

Uusi TV-sarja: The Village - Hyvien ihmisten kylä on lämminhenkinen draama New Yorkin asukkaista

The Village - Hyvien ihmisten kylä -draamasarjassa tavataan ihmisiä suurten ja pienten kysymysten äärellä.

1.9.2020 klo 9:55

The Village - Hyvien ihmisten kylä

The Villagen asukkaita. Ylhäällä Ron (Frankie Faison) ja Patricia (Lorraine Toussaint) sekä Nick (Warren Christie). Alhaalla: Ava (Moran Atias), Sami (Ethan Maher) ja Ben (Jerod Haines) sekä Kate (Grace Van Die) ja Sarah (Michaela McManus). Yle KuvapalveluNew Yorkin värikkäässä kaupunginosassa Brooklynissä sijaitsee kerrostalokompleksi, joka näyttää ulkoapäin aivan tavalliselta rakennukselta. The Villagen sisältä löytyy kuitenkin jotain ainutlaatuista.


Rakennuksessa asuu kirjava joukko eri-ikäisiä, erilaiset taustat omaavia ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Talon seinät ovat nähneet monenkirjavia elämäntarinoita ja uudet tulokkaat lisäävät oman lukunsa tarinoihin.The Village - Hyvien ihmisten kylä

Äiti ja tytär: Sarah (Michaela McManus) ja Kate (Grace Van Die). Kuva: Peter Kramer/NBC/Yle Yle Kuvapalvelu


Sanotaan että sukulaisiaan ei kukaan voi valita, mutta ystävänsä voi. Ja ystävistä voi tulla uusi perhe, joka tukee ja lohduttaa huonoina aikoina ja iloitsee yhdessä hyvinä aikoina.


Lämminhenkisessä draamasarjassa keskiössä ovat mm. yksinhuoltaja ja sairaanhoitaja Sarah tyttärineen, isoisäänsä auttava oikeustieteiden opiskelija Gabe, Iranista lähtöisin oleva Ava sekä Afganistanin sodan veteraani Nick. Aviopari Ron ja Patricia ovat talon sydän ja sielu. Millaiset tarinat ovat tuoneet heidät yhteen? Mikä heitä yhdistää?


The Village - Hyvien ihmisten kylä

The Villagen ikämiehiä, Kuva: Yle Kuvapalvelu


USA 2019.


The Village - Hyvien ihmisten kylä Yle TV1 ke 2.9. klo 22.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat