Televisio

Uusi tv-sarja suomalaisen miehen jääräpäisyydestä - Kun kaikki pitää tehdä itse - Pientä laittoa

6.10.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Pientä laittoa on komediallinen draamasarja ihmisyydestä, sivullisuudesta ja muuttuneesta maailmasta.

Pientä laittoa

Juho Milonoff, Noora Peltokukka ja Santtu Karvonen Pientä laittoa -draamakomedian tähtinä. Kuva Yle Kuvapalvelu


Pientä laittoa kertoo itsepäisestä ja kireähermoisesta jääkäriprikaatin kapteeni Teppo Markkulasta (Juho Milonoff), jonka elämä menee remonttiin, kun paikka majurikurssilta jää taas kerran saamatta ja vaimokin jättää. Sitten Teppo saa aivoinfarktin.Teppo lähetetään Sodankylästä kuntoutumaan Helsinkiin, monimuotoiseen Vuosaareen. Teppo joutuu kohtaamaan täysin erilaisen, värikkään ja vähän kaoottisenkin maailman.


Infarktista toipuessaan Tepon täytyy opetella elämään toisten avun varassa, vaikka hänen ei ole helppo myöntää, saati hyväksyä omaa vajavaisuuttaan. Teppo myös tutustuu naapurustoonsa, mm. eläväiseen Sariin (Noora Peltokukka) ja remonttihommissa puuhaavaan Askoon (Santtu Karvonen). Teppo alkaa hioa itsestään uutta, parempaa versiota – Teppo 2.0:a.


Pientä laittoa

Kauppareissulla Santtu Karvonen ja Juho Milonoff. Kuva: Yle Kuvapalvelu


- Suomalainen jääräpäisyys ja tarve selvitä kaikesta yksin ovat vahvasti läsnä tässä sarjassa, jossa kaikki hahmot joutuvat oppimaan ottamaan apua vastaan ja myös antamaan sitä. Teppo ja Asko, upseeri ja herrasmies, heittäytyvät auttamaan ihmisiä ajatuksella: ”ensin toimitaan, sitten pohditaan”, sarjan ohjaaja Lauri Nurkse kertoo Ylen tiedotteessa.


Pientä laittoa Yle TV1:llä sunnuntaisin 6.10. alkaen klo 21.05

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Pientä laittoa
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat