TV-tietovisaSanakirjaVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatTietovisat
Televisio

Uusi tv-sarja arkisin: Ihana Sydämen kutsumus väistyy, kun lakisarja Totuuden taakka alkaa

3.2.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Voittaako ihmisen ahneus vai omatunto? Arki-iltojen iloksi kanadalainen tv-sarja nuoresta lakinaisesta.

Totuuden taakka

Joanna Hanley (Kristin Kreuk) on kunnianhimoinen lakinainen, joka palaa sarjan ekalla kaudella kotikaupunkiinsa selvittämään arvoituksellista casea. Yle Kuvapalvelu


Sarjan keskushenkilö, Joanna Hanley, on isänsä lakitoimistossa työskentelevä yrityslakiasiain rautainen ammattilainen. Nuoresta iästään huolimatta Joanna ei pelkää haasteita.


Ekalla kaudella Joanna saa rutiininomaiselta kuulostavan tehtävän, joka vie hänet suurkaupunki-Torontosta entiseen kotikaupunkiin. Usea opiskelijanainen on sairastunut mystisiin oireisiin otettuaan rokotteen. Sairastuneiden perheet ovat vetäneet lääkefirman oikeuteen ja Joannan tehtävänä on saada heidät luopumaan kanteesta - maksaa heidät hiljaiseksi. Helpoksi arvioitu tehtävä muuttuu äkkiä henkilökohtaiseksi, sillä Joanna joutuu kohtaamaan isänsä ja omansa menneisyyden haamut.


Toka kausi käynnistyy, kun Millwoodin oikeusjutusta on kulunut vuosi. Joanna on vaihtanut firmaa ja tekee uraa, kyytiä on saanut myös entinen sukunimi. Joanna keskittyy uusiin, kiintoisiin tehtäviin, mutta mitä kuuluu Billille?


Totuuden taakka

Joanna Hanley (Kristin Kreuk) ja kollega-deitti Alan Christie (Benjamin Ayres). Yle Kuvapalvelu


(Burden of Truth) Kanada 2018-19/20. Sarjan kolme kautta keskittyvät kukin yhteen lakiasiaan, jossa ihmisen ahneus ja omatunto punnitaan.


Totuuden taakka (12) arkisin klo 17.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Asiasanat: Totuuden taakka
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat