LeffatietovisaSanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit
Televisio

Uusi sarja: Yksi yö Ruotsin risteilyllä ei jätä ketään kylmäksi - M/S Romantic alkaa

24.2.2019 klo 11:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Uusi M/S Romantic alkaa. Kuusi tarinaa ja yksi yö - kunnes kaikkialla on pimeää...

M/S Romantic

Jani Volasen ohjaama 4-osainen minisarja on täynnä suomalaisia huippunimiä. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


M/S Romantica kertoo yhden illan, yön ja aamun tapahtumat Helsingin ja Tukholman välisellä risteilyaluksella. Sarja on sekoitus koomisviritteistä draamaa ja tragedian alleen kätkevää komediaa.


Suljetussa, pienen talon kokoisessa tilassa eri tarinat risteilevät ja kohtaavat uudestaan ja uudestaan matkustajien vaellellessa kerroksesta toiseen jahdaten kuka mitäkin. Yksi etsii uutta rakkautta, yhden yön rakkautta, hääonnea, huomiota - mitä tahansa kontaktia.


M/S Romantic

Pikkutarkka risteilyisäntä Jokke (Hannu-Pekka Björkman) palaa isyyslomaltaan laivalle oikomaan asiat, jotka on jälleen kerran hoidettu pieleen. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


M/S Romantic

Ikuinen sinkkumies ja risteilykonkari Kaide (Antti Luusuaniemi) tuo tuoreeltaan eronneen työkaverinsa Empun (Antti Heikkinen) laivalle tutustumaan risteilyjen lainalaisuuksiin. Risteilyisäntä (Hannu-Pekka Björkman) tarjoaa karkkia. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


M/S Romantic

Hääpari Pike (Annika Aapalahti) ja Jamo (Sami Ahonen) on keksinyt originellin idean viettää juhlaseremoniansa risteilyllä. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


M/S Romantic

Sukulaismies Veli (Santeri Kinnunen) on saanut tehtäväkseen saattaa 6-vuotias siskonpoikansa Samu (Iivo Tuuri) laivalla lahden yli vanhempiensa luo. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Ilmassa on romantiikkaa, rakkautta, kaipuuta, onnea. Ja sitten joku tai jokin putoaa mereen, laivan sähköt katkeavat ja kaikkialla on pimeää...


Käsikirjoitus Jani Volanen ja Tommi Korpela. Tuotanto Yellow films/Marko Talli (2019).


M/S Romantic alkaa Yle TV1:llä su 24.2. klo 21.15


Lähde: Yle


Asiasanat: M/S Romantic
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat