SanakirjaBlogitTietovisatTV-tietovisaVaihtoautotTV-ohjelmat
Televisio

UUSI SARJA: Greyn anatomia -spinari Asema 19 starttaa

7.1.2019 klo 7:12  Kirsti Kurki-Myllymäki

Kuumat paikasta paloasemalla ja siviilissä. Greyn anatomian faneja ilahduttavat myös tutut hahmot sairaalan puolelta.

Asema 19

Asema 19 väki koko komeudessaan. Kuva: Nelonen Media.


Asema 19 (Station 19) on Greyn anatomian spin off -sarja. Se sijoittuu Seattlen paloasemalle numero 19, kolmen korttelin päähän Grey-Sloan Memorial Hospitalista.


Sarjan pääosaa, Andrea "Andy" Herreran roolia, näyttelee Jaina Lee Ortiz. Paloasemaa on johtanut pitkään Andyn isä Pruitt Herrera (Miguel Sandoval), mutta ensimmäisessä jaksossa johtajan palli alkaa yllättäen heilua.


Andylle tärkeitä henkilöitä ovat hänen hyvä ystävänsä ja työkaverinsa Maya Bishop (Danielle Savre) sekä paloasemalla työskentelevä poikaystävä. Parisuhde lähestyy kuitenkin kriisiä, kun paljastuu, että parilla on erilaisia haaveita tulevaisuuden suhteen.Asema 19

Pääosan esittäjä kuumissa paikoissa töissä ja siviilissä, kuvassa Andrea "Andy" Herrera (Jaina Lee Ortiz). Kuva: Nelonen Media.


Paloaseman uusin tulokas Ben Warren (Jason George) on tuttu Greyn anatomian katsojille Miranda Baileyn miehenä, joka työskenteli aikaisemmin kirurgina Grey-Sloan Memorial Hospitalissa. Warren on sittemmin vaihtanut lääkärintakkinsa palomiehen varusteisiin. Asemalla Ben saa pian huomata arjen olevan hyvin erilaista sairaalaan verrattuna ja työn vaativan täysin uusia taitoja.


Asema 19

Työuran vaihtaja: Ben Warren (Jason George). Kuva: Nelonen Media.


Asema 19 tarjoaa näyttäviä kohtauksia, toimintaa, draamaa ja romantiikkaa. Greyn anatomian faneja ilahduttavat myös tutut hahmot sairaalan puolelta.


Asema 19

Tuttuja Grey-Sloan Memorial Hospitalista. Kuva: Nelonen Media.


Asema 19 alkaa Livillä 7.1. klo 21

Katso Telsu.fi Asema 19 ohjelma-ajat

Asiasanat: Asema 19Liv
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat