LeffatietovisaTV-ohjelmatBlogitSanakirjaVaihtoautotTietovisat
Televisio

"Urpohan sitä olisi, jos lähtisi!" - Leppilampi paljastaa Tähdet, tähdet -suosikkinsa

20.1.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue, miten ohjelma muuttaa formaattiinsa uuden kauden alkaessa.

Tähdet, tähdet

Mikko Leppilampi on ammatiltaan näyttelijä, mutta tehnyt näyttävän uran juontajana. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Tähdet, tähdet -ohjelma muuttuu niin, että tulevana kautena mennään artistien tarinoiden kautta, ei eri genrejen. Toki tarinoihin liittyvä musiikki voi olla hyvinkin eri genreistä, artistista riippuen.


Mitä mieltä Leppilampi on muutoksesta?

- Tällä kaudella musiikkivalinnat henkilökohtaistuvat ja monipuolistuvat. Tämäkin on debatti, joka täytyy kokeilla, että onnistuuko. Lähtökohtaisesti voi olla sitä mieltä, otta on hyvä, että on tietyt struktuurit ja mennäänkin genren mukaan. Tämä ottaa artistit vähän mukavuusalueeltaan pois. Toisaalta tässä on makeeta se, että jokainen musiikkiesitys on aina lähtökohtaisesti ammattimainen ja taitava - on vain upeita numeroita.


Tähdet, tähdet

Mikko Leppilampi juontaa tuttuun tapaan Tähdet, tähdet -ohjelman. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mistä ohjelmassa on loppujen lopuksi kysymys?

- Ohjelman pointti on suurelle yleisölle tuntemattomampienkin esiintyjien kasvu: pystyy näyttämään osaamistaan ja löytämään artistina itsestään uusia puolia. Uudet persoonat, jokainen biisi, jokainen artisti, jokainen tanssi luovat uutta - ohjelma puhaltuu aina uuden väriseksi, uudenlaiseksi.


- Mulla on jäänyt mieleen Roopen (Salminen) onnistuminen ihmisten ja tuotantoyhtiöiden silmissä ja huomaaminen, että tässähän on kiinnostava ja aika räiskyvä persoona. Valtteri Torikka, kukaan massayleisöstä ei tiennyt hänestä ja mies nousi areenoita täyttäväksi vakioartistiksi tässä maassa. Elias (Kaskinen) nousi tuntemattomasta tunnetuksi.


Tähdet, tähdet

Mikko Leppilammen ympärillä Juhani Merimaa, Maria Veitola ja Ismo Heikkilä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Voisitko lähteä kilpailijaksi, jos et juontaisi?

- Tässä on vähän tämmöinen sama kuin jos kysyttäisiin, että et lähtisi TKK-kilpailijaksi? Urpohan sitä olisi, jos lähtisi, sillä voi olla vain yhden kauden kilpailijana, mutta juontajana voit jatkaa monta kautta. Ikinä ei putoa ja aina saa olla mukana, on parempi näin, Mikko Leppilampi heittää.


Tähdet, tähdet -kisaan osallistuvat tänä vuonna:

Jonna Geagea

Jonna Geagea on monelle meistä tuttu Nylon Beatista, mutta naisen repertuaariin kuuluu paljon muutakin. Hänen äänensä ja tyylinsä taipuu popista heviin ja balladeista bile-anthemeihin.


Petra

Tiktak on maamme nuorin platinaa myynyt yhtye ja Petra sen keulakuva. Sittemmin Petra on vaikuttanut soolouralla, jonne mahtuu jo neljä julkaisua.


Ressu Redford

Bogart Co. -yhtyeen keulakuva 30 vuotta sitten. Redford on viihdyttänyt, liikuttanut, ihastuttanut ja luultavasti vähän vihastuttanutkin kansaa hiteillään 90-luvun alusta saakka.


Jon-Jon Geitel

Näyttelijä, musikaalitähti ja laulaja. Jon-Jon Geitel on nähty lukuisissa musikaaleissa, tv-sarjoissa ja elokuvissa sekä Roope Salminen & Koirat yhtyeen toisena laulusolistina.


Heidi Kyrö

Heidi Kyrö on paitsi moniääninen laulaja, myös laulunopettaja. Tuomarit voivat kääntyä Kyrön puoleen, sillä Heidillä on kokemusta Tangomarkkinoiden tuomaroinnista - ja kisasta, sillä hän sijoittui kisassa toiseksi vasta 15-vuotiaana.


Ilta

Iltan ääni teki alun perin vaikutuksen Cheekin Sillat-kappaleessa ja nyt hän on julkaissut tukun omia biisejään, kokonainen albumi lienee tulossa lähiaikoina.


Samae Koskinen

Tämä mies on raivannut tiensä suomalaisten musiikinystävien sydämiin rakkauslauluillaan. Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähdään, miten laulaja/lauluntekijä hoitelee estradiviihteen valokeilassa esiintymisen!


Kyösti Mäkimattila

Kyösti Mäkimattila kruunattiin vuonna 2013 Tangokuninkaaksi. Hän siis tietää, mitä musiikkikilpailun voittaminen vaatii.


Aurora

Aurora yhdistää lauluissaan nerokkaasti reggaen ja nykypopin tuoreimmat vivahteet. Auroran Spotify-lukemat yllättävät - biisejä on kuunneltu yli 12 miljoonaa kertaa.

Jussi Rainio

Jos on 90-luvulla avannut radion, on varmasti kuullut tämän miehen äänen. Neon2:lla on ikuinen paikka suomalaisen popmusiikin jatkumossa.Tähdet, tähdet alkaa MTV3:lla su 3.2. klo 19.15. Huom. neljä ensimmäistä jaksoa alkaa klo 19.15, sen jälkeen klo 19.30.

Katso Telsu.fistä Tähdet, tähdet ohjelma-ajat

Asiasanat: Tähdet, tähdet
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat