VaihtoautotSanakirjaTV-ohjelmatTietovisatTV-tietovisaBlogit
Televisio

TVOF-yllätys! Anna Puu pois, tilalle Maija Vilkkumaa: "Mä pärjään tässä skabassa sydämellä"

13.10.2020 klo 9:30  Kirsti Kurki-Myllymäki

The Voice of Finland -juhlakausi alkaa jo tammikuussa.

The Voice of Finland

Uutena tähtivalmentajana aloittava Maija Vilkkumaa on laulaja ja lauluntekijä, jolla on takanaan jo yli kaksikymmenvuotinen taiteilijaura. Hän on artisti jättihitin Satumaa-tango takana. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiThe Voice of Finland palaa ruutuihin tammikuussa. TVOF-tähtivalmentajien kokoonpanoon tulee muutos, kun uutena tähtivalmentajana aloittaa Maija Vilkkumaa.


Maija Vilkkumaa on innoissaan uudesta The Voice of Finland -pestistään.


-Odotan todella paljon! Uskon, että tästä tulee suorastaan kutkuttava kokemus, Maija Vilkkumaa kertoo Nelosen tiedotteessa.


-Tämä on voimauttavaa tv-viihdettä. Tosi mielelläni olen mukana! Viime aikoina on ruvennut tuntumaan siltä, että on mahdollista olla mukana tällaisessa laulukilpailussa, ja pystyy oikeasti auttamaan ihmisiä omalla ammattitaidolla, mitä on kertynyt tässä melkein 30 vuoden aikana.

The Voice of Finland

TVOF-tähtivalmentajat vm 2021: Maija Vilkkumaa, Juha Tapio, Redrama sekä tuplatuolilaiset Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Kuva: Nelonen


Maija Vilkkumaa haluaa löytää joukkueeseensa hieman valtavirrasta poikkeavampia kilpailijoita ja uskoo saavansa haluamansa laulajat itselleen olemalla heille mahdollisimman rehellinen.


-Mua kiinnostaa sellaiset laulajat, jotka ei välttämättä mene ihan siihen perinteisempään pop-tähden muottiin. Mä todella näytän niille, joista mä olen fiiliksissä ja innostunut, että mä voisin auttaa. Mä tajuan ja pystyn auttamaan heitä löytämään oman äänensä. Mä kerron tämän heille mahdollisimman rehellisesti. Mä pärjään tässä skabassa sydämellä.The Voice of Finland

Vilkkumaa on takonut menestyskappaleita niin itselleen kuin muillekin. Hän on voittanut viisi Emma-palkintoa sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkinnot. Vilkkumaa on myös yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista: pelkästään Ei-albumin on ostanut 120 000 fania. Kuva: Nelonen


TVOF-tuolirivistössä ei tulevalla kaudella enää nähdä Anna Puuta. Tähtivalmentajina jatkavat Juha Tapio, Redrama sekä tuplatuolilaiset Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki.


Toisia The Voice of Finland -tähtivalmentajia Maija pitää itseään kilpailuhenkisempänä ja odottaakin siksi mielenkiinnolla, mitä tuleman vielä pitää.


-Tiedän, että he ovat hirveän kivoja, fiksuja, hauskoja ja kovasti kilpailuhenkisiä tyyppejä. Se on musta mielenkiintoista ja jännittävää, että mitä siitä tulee. Mä olen aina ajatellut, että mä olen hyvin epäkilpailuhenkinen, mutta tykkään tästä formaatista. Tästä tulee sellainen fiilis, että tämä on kiva leikki.


The Voice of Finland -juhlakausi Nelosella ja Ruudussa tammikuussa.


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat