VaihtoautotTV-ohjelmatSanakirjaTietovisatBlogitTV-tietovisa
Televisio

TVOF-apuvalmentajat julkistettu - Kenet Anna Puu, Olli Lindholm, Redrama ja Toni Wirtanen valitsi?

26.2.2019 klo 12:41  Kirsti Kurki-Myllymäki

Torstaina The Voice of Finlandissa apuvalmentajat saapuvat tähtivalmentajien avuksi.

The Voice of Finland

Ilta ja Anna Puu. Kuva: Nelonen Media.


Anna Puun apuvalmentajaksi saapuu Ilta. Ilta aloitti uransa suoraan jättilavoilta featatessaan Cheekin kappaleella Sillat. Sittemmin soolouran startannut suomalais-saksalainen laulaja on säveltänyt ja sanoittanut omia kappaleita jo levyllisen. Iltan ensimmäinen single Koukkuun ampui yli kultalevyrajan.

The Voice of Finland

Olli Lindholm ja Ida Paul. Kuva: Nelonen Media.


Olli Lindholmin apuvalmentajana toimii Ida Paul. Ida on laulaja-lauluntekijä menestyksekkäästä duosta Ida Paul ja Kalle Lindroth. Ida Paulin yksin ja duona julkaistut sinkut ovat striimanneet kultaa, platinaa sekä tuplaplatinaa. Ida Paul kirjoittanut kappaleita paitsi itselleen, myös useille eturivin artistille. Kahden mantereen väliä seilaava tähti yhdistää Harvardin ylipistossa opiskelun ja kiireisen artistielämän.


Olli Lindholm menehtyi 12. helmikuuta 2019. Televisiossa nähdään helmi-maaliskuussa The Voice of Finlandin aikaisemmin nauhoitetut jaksot. Myös kaksintaistelujaksot tulevat ulos nauhoitettuna, joten Olli Lindholm nähdään näillä näkymin ohjelmassa maaliskuun loppuun asti.The Voice of Finland

Isac Elliot ja Redrama. Kuva: Nelonen Media.


Redraman apuvalmentaja on Isac Elliot. Isac Elliot oli vain 12-vuotias tehdessään ensimmäisen hittisinglensä New Way Home. Nyt 18 vuotta täyttäneen artistin kappaleita on pelkästään Spotifyssa striimattu yli 170 miljoonaa kertaa, ja hän on moninkertainen MTV Music Award - ja Emma-voittaja. Hänellä on faneja niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin Kaukoidässäkin.


The Voice of Finland

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Kuva: Nelonen Media.


Toni Wirtasen avuksi saapuu Sipe Santapukki. Simo "Sipe" Santapukki on soittanut rumpuja alusta alkaen Apulanta-yhtyeessä, joka on yksi Suomen menestyksekkäimmistä rockyhtyeistä kautta aikojen. Yhtye on saavuttanut 33 kultalevyä, 17 platinalevyä, kuusi tuplaplatinalevyä ja yhden triplaplatina-levyn.


The Voice of Finland

Valmentajat ja apuvalmentajat valmiina auttamaan Suomen ääniä. Kuva: Nelonen Media.


The Voice of Finland Nelosella torstaina ja perjantaina klo 20.

Katso lisää The Voice of Finland ohjelma-aikoja Telsu.fistä


Lähde: Nelonen Media

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat