TV-tietovisaBlogitSanakirjaTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat
Televisio

TV-vinkki: Suosikkiartistit livenä hyväntekeväisyyskonsertissa mm. Anssi Kela, Katri Ylander...

24.9.2020 klo 10:02  Kirsti Kurki-Myllymäki

UNICEF Maailman tärkein ilta tarjoilee koskettavia tarinoita, hauskoja hetkiä ja livemusaa. Juontajina Marja Hintikka ja Christoffer Strandberg.

UNICEF Maailman tärkein ilta

Lähetyksen juontavat Marja Hintikka ja Christoffer Strandberg. Kuva: MTV3


UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetyksessä katsojille on tarjolla live-esityksiä Suomen kärkiartisteilta. Suorassa lähetyksessä lavalle astuvat mm. Pyhimys ja Aksel Kankaanranta, Pete Parkkonen, Anssi Kela, Club For Five ja Katri Ylander.


Koronan vuoksi maailman lapset tarvitsevat apua enemmän kuin koskaan. Kriisi on lisännyt köyhyyttä ja lasten aliravitsemusta sekä keskeyttänyt satojen miljoonien lasten koulunkäynnin.Tämän vuoden kohdetarinat tulevat Sierra Leonesta sekä Ukrainasta. Sierra Leoneen matkusti näyttelijä Minna Haapkylä. Ukrainassa kriisialueella vieraili puolestaan toimittaja ja kirjailija Kimmo Ohtonen.


-Sierra Leonessa näin, miten apu todella menee perille. Lapset pääsevät kouluun, saavat terveydenhuoltoa ja tukea traumojen käsittelyyn. Kaiken sen mahdollistavat lahjoittajat, Minna Haapkylä kertoo.


UNICEF Maailman tärkein ilta

Minna Haapkylä vieraili Unicefin toimesta Sierra Leonessa. Kuva: MTV3


Koskettavien tarinoiden lisäksi lähetyksessä on mukana naurua ja hauskoja hetkiä. Lastenraadissa joukko julkisuudesta tuttuja vieraita Jorma Uotisesta Pekka Poutaan joutuu tiukkaan paikkaan päiväkotilasten kysymysten edessä. Selviääkö Lastenraadin tentissä esimerkiksi hammaskeijun salaisuus?


UNICEF Maailman tärkein ilta MTV3 ma 28.9. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat