SanakirjaVaihtoautotBlogitTV-tietovisaTV-ohjelmatTietovisat
Televisio

TV-sarja: The Long Song - orjatytön laulu - Viiltävän hirtehinen tarina Lucy-orjatytön elämästä

19.5.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Draamasarja karibialaisten orjien ja valkoisten maanomistajien suhteesta Jamaikalla 1800-luvulla.

The Long Song - orjatytön laulu

Draamasarja perustuu Andrea Levyn vuonna 2010 julkaistuun romaaniin. Kuvassa: Caroline Mortimer (Hayley Atwell), July (Tamara Lawrance) ja Robert Goodwin (Jack Lowden). Kuva: Timothy K. Fitzgerald / Yle


Vahva ja sisukas pelto-orja joutuu jatkuvasti työnjohtajan raiskaamaksi ja hän synnyttää July-tyttären (Tamara Lawrence). Hemmoteltu sokeriruokoplantaasin omistajan sisko Caroline (Hayley Atwell) päättää ottaa nuoren Julyn "omakseen" ja kouluttaa hänestä itselleen palvelijan.


Julyltä viedään oma nimi ja kopea emäntä antaa hänelle uuden: Marquerite. Orjuus on kuitenkin tulossa päätökseensä. Mitä tapahtuu plantaasilla, kun orjuus päättyy ja tilalle saapuu uusi johtaja Robert (Jack Lowden)?Kaksiosaisessa minisarjassa Jamaikan menneisyyttä katsotaan Julyn silmin raastavan hirtehiseen sävyyn. Orjuudella oli puolustajansa ja vastustajansa, mutta kuka kuuluu mihinkin leiriin ja mitkä ovat motiivit? Vaikka orjuus lopulta kiellettiinkin, tuliko entisistä orjista ja heidän jälkeläisistään koskaan todella vapaita?


Katso trailer:


(The Long Song, 2018)


The Long Song - orjatytön laulu Yle TV1 ke 20.5. klo 22.00 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat