TV-tietovisaTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotBlogitSanakirja
Televisio

TV-sarja: Tässä on Ruotsin James Bond -vastine - Suuren budjetin agenttiseikkailu Hamilton starttaa

16.1.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Hamilton-agenttijännäri pohjautuu Jan Guilloun bestsellereihin.

Hamilton

Hamilton-sarjaa tähdittää lukuisista pohjoismaisista tuotannoista tuttu norjalaisnäyttelijä Jakob Oftebro. MTV3Agentti Carl Hamilton on Ruotsin vastine James Bondille: tehokas superagentti, jonka tehtävät vievät häntä ympäri maailmaa. Hamiltonin roolissa uudessa sarjassa nähdään karismaattinen norjalaisnäyttelijä Jakob Oftebro.


Niin Norjassa kuin Tanskassakin uraa luonut Oftebro on aiemmin näytellyt mm. Silta-sarjassa ja Dome Karukosken ohjaamassa, taiteilija Touko Laaksosen elämästä kertovassa elokuvassa Tom of Finland.


Hamilton

Nina Zanjani on Säpon palveluksessa, hän on agentti Kristin Ek. MTV3


Sarja käynnistyy, kun pommi- ja kyberiskut järkyttävät Tukholman kaupunkia. Useat ihmiset saavat surmansa ja sisäministerin lehdistösihteeri on yksi menehtyneistä. Carl Hamilton on palannut Ruotsiin USA:sta Navy SEAL -koulutuksen jälkeen.


Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpon agentti Kristin Ek (Nina Zanjani) kiinnostuu Hamiltonin roolista iskuissa, sillä agentti näkyy tuhotöiden videotallenteessa.


Hamilton

Hamiltonissa nähdään Wallandereista suomalaisille tutuksi tullut konkarinäyttelijä Krister Henriksson. MTV3


Terrori-iskujen jälkeen Hamiltoniin ottaa yhteyttä armeijan tiedustelupalvelun kokenut agentti D.G. (Krister Henriksson). D.G. ilmoittaa, että Hamilton on tästä hetkestä lähtien värvätty hänen leipiinsä ja toivoo Hamiltonin tutkivan terrori-iskun kytköksiä Palestiinaan. Mutta kenelle Hamilton on uskollinen? Hänet kouluttaneelle Yhdysvalloille ja mahdollisesti tiedustelupalvelu CIA:lle vai kotimaalleen?


Hamilton alkaa MTV3:lla la 18.1. klo 22.35

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Asiasanat: Hamilton
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat