Hassut

TV-horoskooppi

Hassut29.11.2018 klo 12:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Mikä on sinun tv-horoskooppisi? Katso tv-ohjelmien mukaan tuunattu kuukausihoroskooppisi!


Vesimies 20.1.-18.2.

TV-tähtimerkit on nyt sillä tavalla kallellaan, että on hyvä hetki olla aikaansaava. Ota ohjat käsiin ja anna palaa! Uutta vaihdetta silmään ja katse kohti horisonttia! Lyömättömiä vinkkejä itsesi toteuttamiseen saat Leijonan luola -sarjan leijonilta. Ota heidät omiksi henkilökohtaisiksi koutseiksi ja ota kaikki mahdolliset vinkit vastaan. Lopputulos on hieno: pääset tavoitteeseesi elämässäsi, urallasi tai missä ikinä haluat! 


Kalat 19.2.-19.3.

Jos aina uisi kala vedessä, sehän olisi elämässä ideaali tilanne. Kalat usein lutviutuvatkin eri tilanteista ja sopeutuvat joukkuun. Mutta jos sinulla on haasteita ja koet olevasi epämukavuusalueellasi, mitäs jos ottaisit mallia Suomen huutokauppakeisarista! Rehtiä puhetta, rehtiä meininkiä, selkeitä ajatuksia - niillä sitä elämässä selviää. Vertaisten kokemuksista voit saada voimaa ja vinkkejä!


Oinas 20.3.-19.4.

Oinas ja rakkaus ne yhteen soppii! Hyppää vieraaksi häihin ja nauti täysillä juhlapaikan tunnelmasta, hääpuvuista, ruoasta ja koko häähumusta. Tai vaikka pisteytä kokemuksesi - yksin tai ystäväsi kanssa. Jos olet etsimässä rakkautta, hyppää romantiikan huumaani. Jos vierelläsi on jo kumppani, ammentakaa suhteeseen uutta kipinää! Ai niin ja se ohjelma, jota kannattaa seurata on tietysti Neljät häät Suomi!


Härkä 20.4.-20.5.

Lumimyrsky on vienyt sinut näkymättömiin. Ehkä tunnet itsesi hieman levottomaksi ja rauhattomaksi? Istahda nyt hyvä ihminen sohvalle - nojatuoliin - lootusasentoon lattialle. Ota lämmin shaali, kääräise itsesi lämpimään ja anna itsellesi halaus. Rauhoitu ja katso Pilanpäiten. Huumori voi olla se lääke, jota tarvitset. Se sisältää aitoa ja alkuperäistä kuvamateriaalia siitä, että elämässä voi aina sattua ja tapahtua - mutta usein asiat voi ottaa tai ainakin yrittää ottaa naurun kautta.


Kaksonen 21.5.-20.6.

Kaipaatko kropalle uusia haasteita ja mielelle uusia unelmia? Vispaako jalat ja käykö pää ylikierroksilla ja uusiin maisemiin? Hyvä, pidä siitä kiinni. Voit vaikka alkaa toteuttaa unelmiasi tekemällä ruokaa, joka vie sinut uusiin kulttuureihin ja antaa uusia haasteita! Mad Cook Show on hulluttelua pilke silmäkulmassa! Se voi tarjota liiankin ronskeja ideoita kotikokkailuun, mutta ainahan on vara ottaa hieman kevyemmin.


Rapu 21.6.-22.7.

Rapu, nyt on tullut hetki astua omalle epämukavuusalueelle ja näyttää tunteet. Ilo, nauru, suru, pettymys, häpeä - mitä kaikkea niitä nyt onkaan. Hengitä syvää - päästä irti jännityksestä - anna mennä ilon kautta! Katso Stand Up! -ohjelmaa ja tee ajatusharjoitus: olet lavalla ja katsomossa on satapäinen yleisö, mitä teet? Neuvomme on: heittäydy ja anna palaa! Uskalla elää - täysillä ja kaikki tunteet osoittaen!


Leijona 23.7.-22.8.

Elämän voi elää lasi puoliksi tyhjänä - tai puoliksi täynnä. Kumman tavan sinä valitset? Jos päätät valita optimistisen elämän, voi olla, että näet maailmaa jatkossa hivenen vaaleanpunaisten aurinkolasien läpi. Riemua ja hymyä voi saada yllättävistäkin paikoista. Hauskat kotivideot -inserteistä voi välillä pohtia, että ovatko nuo nyt aivan pöljiä, kun tuolle nauravat - mutta ehkä se onkin elämän suola - asioiden katselu positiivisesti!


Neitsyt 23.8.-22.9.

Neitsyt on alkanut haahuilemaan, eikä näytä pystyvän keskittymään. Onko ihmissuhteissasi jotain hampaankolossa vai ajaako oma etu elämässä? Olisiko aika perehtyä jonkun toisen elämään ja ehkä oppia ns. babystepseinä oman lähipiirin tärkeyttä? Toisenlaiset teiniäidit ovat keskellä mullistavia tapahtumia, kun oman teini-iän kuohujen keskelle syntyy vauva. Joten take it easy, neitsyt, ja katso mallia elämän hallintaan teiniäideiltä.


Vaaka 23.9.-22.10.

Vaaka, vaaranasi on nyt ylisuorittaminen! Äläpä murehdi tekemättömistä asioista. Välillä voi ottaa iisisti, hieman röhnötellä ja ottaa iisisti. Katso Koko Suomi leipoo ja anna kilpailijoiden kantaa piiraat, kakut ja tortut tuomareiden kriittisten silmien - ja suiden arvioitavaksi. Itse voi tilata samalla vaikka noutoruokaa ja vain olla ja ihmetellä.


Skorpioni 23.10.-21.11.

Skorpioni, oletko viime aikoina keskittynyt enemmän itseesi kuin lähipiiriisi? Läheiset, oma perhe ja suku ovat niitä elämän tukijalkoja, joihin kannattaa panostaa. Perhe on paras - niinhän sitä sanotaan. Otapa joka päivä hetki laatuaikaa ja katso Emmerdalea. Se maalaa eteesi erilaisten perheiden ilot ja murheet, ja voit saada tukea omaankin perhe-elämääsi.


Jousimies 22.11.-20.12.

Jousimies, sinä se osaat revitellä! Elämäsi tuntuu olevan tällä hetkellä täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Hyvä niin. Jatka samaan malliin ja seuraa vaikkapa Top Gear -auto-ohjelmaa. Siinä ei kuvia kumarrella, vaan löydetään autoista ja itsestä aina vaan lisää kierroksia ja hevosvoimia. Jousimies -kaasua!


Kauris 21.12.-19.1.

Kauris, olet kaunis! Hoida sieluntemppeliäsi rauhassa. Ole rohkea ja aktiivinen, myös parisuhdeasioissa. Jos et ole vielä löytänyt sielunkumppaniasi, ei hätää. Joku viisas joskus sanoi, että se oikea voi tulla vastaan vaikka roskia viedessä. Tai sitten ulkomaan matkalla! Katso vinkit Kiehtova maailma -sarjasta eri matkakohteista ja lähde Joanna Lumleyn kanssa reissuun!

TV-horoskooppi
TV-horoskooppiTV-horoskooppi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat