LeffatietovisaVaihtoautotBlogitSanakirjaTietovisatTV-ohjelmat
Elokuvat

TV-ensi-ilta: Solsidan-leffa on aivan pakollista katsottavaa sarjan faneille - Taattua naurujumppaa!

2.1.2020 klo 16:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tiesitkö, että Solsidanin huumori pohjautuu osittain Alexia näyttelevän Felix Herngrenin omaan elämään?

Solsidan

Pääosissa mm. hersyvä aviopari Mickan (Josephine Bornebusch) ja Fredde (Johan Rheborg). Kuva: FilmikamariElokuva seuraa sarjasta tuttuja pariskuntia Alexia ja Annaa, Freddeä ja Mickania sekä Ovea ja Anettea sekä heidän kamppailuaan elämän kriisitilanteissa.


Solsidan on komedia rakkaudesta, lasten hankkimisesta, hankalista vanhemmista ja Torekovin kylän uimalaiturin kirjoittamattomista säännöistä. Pääosissa nähdään boheemi Anna (Mia Skäringer), tossukka Alex (Felix Herngren), "the real housewife" Mickan (Josephine Bornebusch), välinefriikki Fredde (Johan Rheborg), rasittavuuteen asti rasittava Ove (Henrik Dorsin) ja hihittelevä Anette (Malin Cederbladh).


Tiesitkö, että Solsidanin huumori pohjautuu osittain Alexia näyttelevän Felix Herngrenin omaan elämään? Herngren on käsikirjoittanut sarjaa ja kaivanut kokemuksia omasta, tapahtumarikkaasta elämästään, jossa on mukana ex-puoliso ja lapsia eri liitoista. Toimelias mies on tehnyt myös muita menestyskomedioita, kuten tv-sarjat Bonusperhe ja Rouvat ryöstäjinä.


Solsidan

Leffajuliste, Filmikamari


Solsidan MTV3:lla su 5.1. klo 19.30

Klikkaa Telsu.fi - se on kätevä tv-opas!


Asiasanat: Solsidan
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat