SanakirjaTietovisatLeffatietovisaTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit
Elokuvat

TV-ensi-ilta: Self-made-miljönäärinaisen kasvutarina - Jennifer Lawrence loistaa pääroolissa - "Joy"

11.9.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Tarina tytöstä, josta kasvaa epäsuotuisissa olosuhteissa vaikutusvaltainen nainen.

Joy

Joy (Jennifer Lawrence), kuva: Sub.


Joy on tarina perheestä neljässä sukupolvessa. Se on tarina tytöstä, josta kasvaa epäsuotuisissa olosuhteissa vaikutusvaltainen nainen. Tarina tytöstä, josta tulee miljönääri omassa yritysdynastiassaan.



Joy (Jennifer Lawrence) on pääosassa humoristisessa draamassa, jossa petos, kavallus, viattomuuden menetys ja rakkauden arvet siivittävät naisen bisneksen tekoa. Kova liike-elämä on anteeksiantamattoman. Liittolaisista tulee vastustajia ja vastustajista tulee liittolaisia niin perheen sisällä kuin ulkopuolellakin. Joylla on apunaan vahva kunnianhimo ja mielikuvitus, mutta kantavatko ne läpi haasteiden?


Joy

Mitä on valmis tekemään bisneksen eteen? Kuva: Sub


Leffa on pullollaan mielenkiintoisia roolihahmoja ja näyttelijän taitojaan pääsevät osoittamaan mm. Robert De Niro, Bradley Cooper ja Isabella Rossellini. Pääosan esittäjä Lawrence palkittiin roolistaan parhaan naispääosan Golden Globella ja hän sai myös parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden.


Katso traileri:


Ohjaaja David O. Russell. Pääosissa mm. Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Edgar Ramirez, Isabella Rossellini. USA 2015.


Joy la 14.9. klo 22

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat