LeffatietovisaBlogitSanakirjaTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot
Elokuvat

TV-ensi-ilta: Joulumaa - Tommi Korpela, Milka Ahlroth ja Martti Suosalo hyväntuulisessa komediassa

22.12.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Naisten mielessä on vanhanajan joulu maatilalla. Unelmat ja todellisuus törmäävät jouluyössä, jonka jälkeen mikään ei ole entisensä.

Joulumaa

Helena (Milka Ahlroth) ja Oiva (Martti Suosalo). Kuva: Sami Kuokkanen © Helsinki-filmiKiitetty, tunnettujen näyttelijöiden tähdittämä hyväntuulinen draamakomedia Joulumaa kertoo joulunpyhistä, joiden aikana kaikki muuttuu ja elämä ottaa uutta suuntaa.


Helena (Milka Ahlroth) valmistautuu viettämään joulunpyhiä itsekseen. Exällä (Tommi Korpela) on jo uusi. Ulli (Mari Rantasila) houkuttelee parhaan ystävänsä ainoaan joulukohteeseen, mihin heillä on varaa. Toiveena on vanhanajan joulu maalla naisten kesken.


Joulumaa

Ulli (Mari Rantasila) ja Helena (Milka Ahlroth). Kuva Sami Kuokkanen © Helsinki-filmi


Luomutilaa isännöivät nuoret ihanteelliset, mutta tilanhoidolliset ummikot Tuure (Eero Ritala) ja Unna (Anna Paavilainen). Nuoripari yrittää elää unelmaansa röttelössä, vaikka ekologinen elämäntapa ja lapsentahtinen kasvatus alkavat koetella niin ihanteita kuin parisuhdettakin. Maatilalle tulee sitten vielä yksi vieras (Martti Suosalo).


Joulumaa

Harri (Tommi Korpela). Kuva Sami Kuokkanen © Helsinki-filmi


Maatilan joulu on poikkeustila, jossa pieni porukka hitsautuu tiiviiksi miniyhteisöksi. Lopulta kaikki on sekaisin ja joulumaan naiset joutuvat elämän suurten kysymysten äärelle.


Ohjaus: Inari Niemi. Suomi 2017.


Joulumaa Yle TV1 ma 23.12. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat