TV-tietovisaTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatSanakirja
Televisio

Tuija Pehkonen:"Pariskunnat kiistelivät poikkeuksetta siitä..." Ei hyppäisi itse siipan saappaisiin!

14.2.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Siipan saappaissa -ohjelmassa Tuija Pehkonen juontaa “ihmiskoetta”, jossa pariskunnat vaihtavat rooleja.

Siipan saappaissa

Tuija Pehkonen on tuttu radioääni ja tv:ssä hän on ollut juontamassa mm. Tanssii Tähtien Kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiUudessa Siipan saappaissa -ohjelmassa kymmenen pariskuntaa vaihtaa rooleja aivan kaikessa, eikä ainoastaan ammatteja. Tuija Pehkonen on nähnyt ohjelman kuvausten aikana, mikä aiheuttaa kiistaa parien välillä eniten.

- Meillä on tässä syvempi tarkoitus löytää enemmän ymmärrystä sen toisen puoliskon arjesta. Pariskunnat kiistelivät poikkeuksetta siitä, kumpi tekee enemmän. Moni koki, että tekee enemmän kuin toinen, se on vahvasti läsnä. Kun vaihtaa rooleja, niin siitä voi avautua asioita sen toisen arjesta, joita ei ole ennen nähnyt, Pehkonen kertoo.


- Viihteen lisäksi tässä tulee oikeita oivalluksia. Pohdittiin “elänkö arvojeni mukaista elämää” tai “jääkö lapselle tarpeeksi aikaa, jos mulla on 17 eri harrastusta”. Mentiin aika diippeihin ja syviin mietintöihin.


Tuija Pehkonen on naimisissa Eero Ettalan kanssa. Tämä kuva @ysl on Pehkosen instagram-tililtä Kultainen Venla-gaalasta.


Ohjelman lopussa annettiin toiselle lupauksia, jotta homma jatkuisi ja parit saisivat tästä ihmiskokeesta irti kaiken mahdollisen. Pehkonen toivoo, että myös ohjelmaa katsovat pariskunnat saisivat ideoita, miten omassa suhteessa asioita voi hoitaa.


Entä suostuisiko Tuija Pehkonen itse pistämään siipan saappaat jalkaan ja kokeilemaan miehensä Eero Ettalan päälajia lumilautailua?

- Pidän talviurheilusta ja olen sporttinen ihminen, mutta lumilautailu ei ehkä ole vahvuuksiani. Pari kertaa olen yrittänyt, mutta skipataan se. En välttämättä itse lähtisi hyppäämään tähän!, Pehkonen kertoo rohkeasti.


Siipan saappaissa MTV3-kanavalla torstaisin klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiLue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat