Reseptit

Toscakakku

Toscakakku maistuu monena päivänä, sillä se säilyy mehevänä jääkaapissa.

Toscakakku
1 hIrtopohjavuoka

Ainekset

  • Pohja:
  • 1 ½ dlsokeria
  • 2kananmunaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 ½ tlleivinjauhetta
  • 100 gvoita tai margariinia
  • ½ dlmaitoa
  • Kuorrutus:
  • 100 gmantelilastuja
  • 1 dlsokeria
  • ½ dlmaitoa
  • 75 gvoita tai margariinia
  • 1 rklvehnäjauhoja
  • Voiteluun:
  • voita tai margariinia
  • korppujauhoja

Valmistus

  • Vaahdota sokeri ja munat. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos, sulatettu rasva ja maito. Sekoita tasaiseksi.
  • Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija n. 22 cm).
  • Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua 175 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  • Mittaa kuorrutusaineet kattilaan ja keitä sekoittaen, kunnes seos sakenee. Ota kakku uunista ja levitä kuorrutus kakun pinnalle. Nosta uunin lämpö 200-asteiseksi. Paista kakkua uunin ylätasolla vielä noin 10 minuuttia.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat