Elokuvat

TOP-3-TV-tärpit pääsiäisen iloksi, ole hyvä!

18.4.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Nauris.fi toivottaa kaikille ystävilleen oikein iloisen letkeää pääsiäistä!

Menetetty maa


Pääsiäisenä tv:ssä on hyvä ohjelmatarjonta. Valitsimme sinulle TOP-3-TV-tärpit, jotka kannattaa ehdottomasti katsoa tv:stä.


Menetetty maa

Menetetty maa

Espanjasta kotoisin oleva Javier Bardem sai roolistaan ensimmäisen Oscar-palkintonsa. Kuva: Nelonen Media


Menetetty maa on Coenin veljesten palkittu jännitysdraama. Trilleri alkaa Mossin (Josh Brolin) löytäessä kuolleiden miesten ympäröimän pakettiauton, kasan heroiinia ja kaksi miljoonaa dollaria käteisenä. Moss ottaa rahat ja tulee aloittaneeksi väkivaltaisen ketjureaktion, jota edes laki ei pysäytä.


Mossin yrittää vältellä takaa-ajajiaan - ja erityisesti julmaa tappajaa (Javier Bardem), joka päättää ihmiselämistä lanttia heittämällä. Elokuvassa lakia edustaa ikääntynyt ja katkeroitunut sheriffi Bell (Tommy Lee Jones).


Elokuva palkittiin neljällä Oscarilla (paras elokuva, paras ohjaus, paras käsikirjoitus ja paras miessivuosa) ja kahdella Golden Globella (paras käsikirjoitus ja paras miessivuosa).


Menetetty maa Herolla to 18.4. klo 21

Etkö nähnyt leffaa? Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiPutous

Menetetty maa

Putouksen sketsihahmo-galleria. Kuva: MTV


Putouksen livelähetyksessä lauantaina ollaan pääsiäisteemassa.


Jo neljäs sketsihahmoista joutuu jättämään leikin kesken, mutta mikä - tai kuka tippuu? Kotikatsomoissa mämmin ja lampaankareen äärellä voi jännittää, onko se Nöpö-Felix (Christoffer Strandberg), Pentti Olavi Liitikko (Ernest Lawson), Simpsa (Mikko Penttilä) vai Muuses Lypsäväinen (Mikko Virtanen)?


Näyttelijä Jenni Kokanderin sketsihahmo Kari Tolkku joutui jättämään Putouksen tämän kauden sketsihahmokilpailun kolmantena, aiemmin tippuivat jo Tosi-täti (Terhi Suorlahti) ja Lisko-Leena Vähäpätölä (Helmi-Leena Nummela).


Putous MTV3:lla la 20.4. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiNapapiirin sankarit 2

Menetetty maa

Inari, Lumi ja Janne ovat Napapiirin sankarit 2 -leffan ydinperhe. Kuva: Jolle Onnismaa © 2015 Yellow Film & TV


Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi.


Jannen mielestä Lumi on niin sikeäuninen, että hänen kanssaan voi kyllä hyvin lähteä kotoa Ylläkselle juhlimaan häitä. Matkalla on kuitenkin pari muuttujaa... Samaan aikaan naiset ovat liekeissä Inarin exän pikku-Mikon (Kari Ketonen) omistamassa loistohotellissa – ja mitä tapahtuu tyttöjen illassa, jää tyttöjen iltaan.

Lisäpinnat leffalle "hauskoista" hahmoista, kuten Kämäräinen (Santtu Karvonen) ja Sekis (Joonas Nordman).


Napapiirin sankarit 2 Nelosella ma 22.4. klo 22.30

Katso lisää leffan ohjelma-aikoja Telsu.fi


Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat