Reseptit

Tonnikalapasta

Tonnikalapasta valmistuu pöytään vartissa. Ripaus parmesan-juustoa annoksen päälle kruunaa komeuden!

Tonnikalapasta
15 minKattila, 4 hlölle

Ainekset

  • 300 gpennepastaa
  • Kastike
  • 1sipuli
  • 1 rklöljyä
  • 2 tlktonnikalaa öljyssä
  • 2 tlktomaattimurskaa
  • 1tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 2 rkltuoretta basilikaa hienonnettuna
  • Pinnalle
  • parmesaania

Valmistus

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan "al dente" eli juuri ja juuri kypsäksi.
  • Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi paloiksi. Kuullota paistinpannussa öljyssä muutama minuutti. Lisää valutetut tonnikalat ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä hetki. Lisää basilika.
  • Valuta pasta ja sekoita kastike pastan joukkoon. Raasta annoksen päälle parmesan-juustoa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat