BlogitSanakirjaVaihtoautotLeffatietovisaTV-ohjelmatTietovisat
Televisio

Toni Wirtanen vaikeroi: "Tästä tulee hirveetä! Tästä tulee kauhea ilta!" Puolet tippuu TVOF-kisasta

26.3.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

The Voice of Finlandissa alkaa raaka Knockout-vaihe ja armoton tuolileikki.

The Voice of Finland

TVOF-valmentajat Juha Tapio, Sipe Santapukki, Anna Puu, Toni Wirtanen ja Redrama. Kuva: Nelonen


The Voice of Finlandissa on luvassa Knockout-jaksot, joiden tarkoituksena on erotella jyvät akanoista. Lopputuloksena puolet kilpailijoista joutuu kotiin.


Nyt on edessä pudotuspelin rankka vaihe, sillä jokaisesta joukkueesta jatkoon selviytyy vain neljä laulajaa. Nämä neljä laulajaa pääsevät kuumottaviin live-lähetyksiin.Tällä viikolla lavalla nähdään Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin sekä Juha Tapion tiimien esitykset. Jokaisella tähtivalmentajalla on neljä tuolia, joihin he voivat asetella kilpailijansa haluamaansa järjestykseen esitysten perusteella. Nelospaikalla istuva on koko ajan vaarassa pudota. Ylöspäin tuolijonossa ei pääse. Ainoa tie on alaspäin ja se tarkoittaa kotiin lähtöä.


Tilanne ei ole helppo laulajille, valmentajille, apuvalmentajille, eikä katsojille. Ohjelman ennakkotiedoissa on kerrottu, että ainakin yksi valmentaja suhtautuu asiaan todella tunteella ja se on Toni Wirtanen.


-Tästä tulee hirveetä! Tästä tulee kauhee ilta, Toni Wirtanen kauhistelee tv:ssä ohjelman alkaessa.


The Voice of Finland

Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ovat valinneet tiiminsä suhteellisen yhteisymmärryksessä Ääni ratkaisee vaiheessa ja sitä seuraneessa Kaksintaistelussa. Kuva: Nelonen


Perjantain Knockout-vaihe käynnistyy Tonin ja Sipen tiimin esityksillä. Jaksossa kuullaan mm. Bruno Marsin, Linkin Parkin ja Juha Tapion kappaleita. Sunnuntaina lavan valtaavat Juha Tapion tiimin laulajat, jotka tulkitsevat mm. Christina Aguileran, Kari Tapion ja Oasiksen kappaleita.


The Voice of Finland perjantaina ja sunnuntaina Nelosella klo 20.

Katso lisää The Voice of Finland -ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat