SanakirjaLeffatietovisaTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogit
Televisio

Toivo Sukari pelkää intiimin kanssakäymisen vaikeutuvan, Nadja Sukari purskahtaa ilosta itkuun

17.3.2020 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Uusi tv-sarja Rikkaat ja rahattomat tuo esiin tunteiden kirjon, kun perheet vaihtavat kodit ja elämäntyylit päikseen.

Rikkaat ja rahattomat

Toivo Sukari on Maskun Kalustetalon sekä Ideaparkin perustaja ja suurin omistaja. Nadja Sukari on kazakstanilaissyntyinen SM-tason fitnessurheilija, kemisti ja maisteri. Kuva: Nelonen / Jori HeikkinenUudessa Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämää viikoksi. Mukana on kaksikymmentä perhettä, joista toisilla on hyvin pieni viikkobudjetti ja toisilla budjetti voi yltää jopa tuhansiin euroihin.


Ekassa jaksossa taiteilijapariskunta Fanni Maliniemi ja Jussi Jääskeläinen yhdessä 2-vuotiaan poikansa kanssa vaihtavat viikoksi paikkaa business-miljonääri Toivo Sukarin ja Nadja-vaimon kanssa.


Rikkaat ja rahattomat

Fanni Maliniemi työskentelee taiteilijana ja Jussi Jääskeläinen on työtön. Kuva: Nelonen


Maliniemen ja Jääskeläisen perhe elää arjessa säästeliäästi, heidän viikkobudjettinsa on 110 euroa. Toivo ja Nadja Sukarin arki on hyvin erilaista, heidän ei tarvitse miettiä rahaa.


-Kun mennään ruokakauppaan, me ei katsota yhtään hintaa vaan sitä, mikä on hyvää ja mitä me halutaan. Sitä ruokaa me ostetaan.


-Asuntoja meillä on monta. Täällä Turussa asutaan tällä hetkellä eniten, sitten on Kustavin kesäpaikka ja seuraava asunto on Espanjassa. Me ollaan aina matkalla, ei koskaan kotona, Toivo Sukari kertoo. Asuntojen lisäksi Sukareilla on käytössään mm. oma kokki, valmentaja ja kallis auto.


Rikkaat ja rahattomat

Sukareilla ei ole henkilökohtaista kokkia käytössä viikon "köyhäilyn" aikana. Kuva: Nelonen


Nyt Sukarit asettuvat asumaan toisen perheen vaatimattomiin oloihin ja joutuvat tulemaan toimeen 110 euron viikkobudjetilla.


-Ensivaikutelma on positiivinen. Kodissa on lämmin henki ja sen aistii. Sänky olisi kyllä vaihdon tarpeessa. Se on liian pehmeä, jopa epäterveellinen. Rakastelu on vähän huonoa pehmoisessa sängyssä, Toivo Sukari analysoi.


Viikon kuluttua pariskuntien on aika palata takaisin omiin koteihinsa. Nadja Sukari on niin huojentunut kotiin paluustaan, että purskahtaa itkuun. Pariskuntien on myös aika tavata toisensa.


Rikkaat ja rahattomat Nelosella ke 18.3. alkaen kello 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat