VaihtoautotSanakirjaBlogitTV-tietovisaTietovisatTV-ohjelmat
Televisio

Tippuuko Kirsi Alm-Siira tuolilta? - Uusi Studio-keskusteluohjelma alkaa

11.2.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Jos jostain aiheesta on vaikea puhua, silloin siitä täytyy puhua – ja tätä Studiossa pyritään tekemään.

Studio

Uusi keskusteluohjelma Studio alkaa MTV3-kanavalla 12.2. – keskustelua luotsaavat Nina Rahkola ja Kirsi Alm-Siira. Kuva: MTV3.


Kirsi Alm-Siira tunnetaan hyväntuulisena toimittajana, joka vain helähti nauruun pudottuaan tuolilta kesken uutislähetyksen MTV3:n Huomenta Suomen uutislähetyksessä v. 2010. Mutta Alm-Siira on myös media-alan rautainen ammattilainen. Yhdessä Nina Rahkolan kanssa naiset luotsaavat uutta Studio-keskusteluohjelmaa.


Syntymä, kuolema, raha, suuret tunteet ja tarinat koskettavat meitä kaikkia. Keskusteluohjelma Studio yhdistää suuret tunteet ja vaikuttavat puheenaiheet.


-Jokainen meistä on rakkauden hetkellä saattanut tuntikausia pohtia tunteista syntyvää huumaavaa pyörremyrskyä. Voimakas tunnekokemuskaan ei yksin auta ymmärtämään, mistä rakastumisessa on tieteen näkökulmasta kyse. Siihen tarvitaan tutkimusta. Studiossa jokainen keskustelu on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia jotain uutta, Nina Rahkola toteaa MTV:n lehdistötiedotteessa.


Studio

Kirsi Alm-Siira on tullut tutuksi uutistoimittajan roolin lisäksi Tanssii tähtien kanssa -kisaajana. Kuva: MTV3.


Uutuusohjelmassa Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola pääsevät yhdistämään voimansa ensimmäistä kertaa - live-yleisön edessä ajankohtaisen talk show'n muodossa.


-Odotan, että ohjelman aiheet saavat katsojissa, mutta myös minussa itsessäni aikaan jonkun tunteen ja oivalluksen. Minulla itselläni on käsiteltäviin teemoihin yhteys omien kokemusteni, läheisteni tai puhtaasti tiedonjanoni kautta, Kirsi Alm-Siira pohtii.


Studio lupaa, että vieraat ovat Suomen kiinnostavimpia persoonia, mutta kutsuu vieraaksi myös ihan tavallisia, rohkeita ihmisiä. Studio ei rajoitu perinteisen televisio-ohjelman raameihin, vaan ohjelmasta nousevia puheenaiheita tuotetaan jatkuvasti myös verkon puolelle.


Studio MTV3:lla ti klo 21

Katso lisää Studio-ohjelma-aikoja Telsu.fi
Asiasanat: Studio
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat