TV-ohjelmatSanakirjaVaihtoautotBlogitTietovisatTV-tietovisa
Televisio

Tiesitkö tämän TVOF-kisaajista? Lestadiolaiskasvatti, adoptoitu, koulukiusattu, imitoija, herkkä...

9.9.2020 klo 10:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

The Voice of Finland starttaa livejaksoin! Kuka on tämän vuoden The Voice of Finland?

The Voice of Finland

Kuvat: Nelonen, kollaasi Photocollage.com


The Voice of Finland starttaa jälleen. Livelähetykset pistettiin koronan takia jäähylle keväällä, mutta nyt ne jatkuvat Turun Logomossa.


Anna Puun, Redraman, Juha Tapion sekä Sipe Santapukin ja Toni Wirtasen tiimiläiset nousevat Logomon lavalle suorissa lähetyksissä. Kilpailijoita on mukana 16, neljä jokaisen tähtivalmentajan tiimistä.


Kuka on tämän vuoden The Voice of Finland?Tonin ja Sipen tiimi:

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Keravalainen Emilia Virlander, 22, työskentelee vaatekaupassa ja ohjaa tanssillisia ryhmäliikuntatunteja. Emilia opiskeli Sibelius-lukiossa, minkä aikana into musiikkiin ja esiintymiseen hetkellisesti laimeni. Emilia rakastaa biisien kirjoittamista sekä ruoanlaittoa ja viiniä.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Vaasalainen Matias Nissinen, 21, opiskelee sairaanhoitajaksi. Matias vannoi, ettei laulaisi enää ikinä julkisesti, opettajan laitettua hänet laulamaan koulun kevätjuhlassa 2. luokalla. Matias on hävennyt herkkyyttään, sillä nuoruudessa miehen malli oli perisuomalaisen jäyhä.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Sanna Solanterä, 34, tulee Turusta ja työskentelee laulajana sekä laulunopettajana. Raskaan musiikin ystävä Sanna ei ole aiemmin uskaltanut hakea mukaan koska on pelännyt epäonnistuvansa. Pitkän harkinnan jälkeen hän päätti viimein uskaltaa.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Porilainen Juffi Seponpoika, 37, sanoo, että ulkonäkönsä vuoksi hän kohtaa usein stereotyyppistä lokerointia, mutta rujon ulkokuoren alla asuu herkkä sieluinen mies. Juffi fanittaa Freddie Mercurya ja Celine Dionia.Redraman tiimi:

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Joensuulainen Noora Karppanen, 34, työskentelee instrumenttihoitajana anestesia- ja leikkausosastolla Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Laulamiseen Nooraa on innoittanut äiti. Noora harrastaa mm. uintia, ratsastusta, leipomista ja näyttävien silmämeikkien tekemistä.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Jessica Tünn, 21, Pohjankurusta opiskelee psykologiaa. Jessica on opiskellut musiikkia kansanopistossapsykologiaa, ja suunnittelee jatkavansa musiikkiopintoja tulevaisuudessa. Jessica puhuu äidinkielinään sekä ruotsia että saksaa. Jessicaa kiusattiin alakoulussa ja hän masentui 9-vuotiaana.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Oululainen Matilda Aliina, 19, opiskelee musiikkilukiossa. Matildan kotona musiikki on ollut aina läsnä. Matilda on viettänyt onnellisen lapsuuden lestadiolaisyhteisössä, josta kuitenkin erosi, koska osa yhteisön säännöistä rajoitti esimerkiksi laulamista.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Etni Khan, 42, tulee Orivedeltä. Hänet adoptoitiin Pakistanista Suomeen 70-luvulla. Etni aloitti pianonsoiton 3-vuotiaana ja soitti ensimmäisenä kappaleenaan Porilaisten marssia. Etni on asunut Espanjassa, missä hän teki markkinointialan töitä ja opiskeli liiketaloutta. Hengellisyys kuuluu vahvana osana Etnin elämää.Anna Puun tiimi:

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Meri Jämsen, 18, Järvenpäästä opiskelee matkailualaa Järvenpäässä, mutta hän haluaisi työskennellä kansainvälistä uraa tekevänä laulaja. Meriä ovat inspiroineet laulavat Disney-prinsessat, joista suosikkeja ovat Mulan ja Jasmine. Pienenä Meri sai kuulla olevansa liian vilkas, minkä seurauksena hän kääntyi sisäänpäin.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Veikko Paasi, 18, tulee Lempäälästä ja opiskelee audiovisuaalista viestintää. Veikko harrastaa cosplayta, fanidubbaamista, näyttelemistä ja kazoon soittamista. Veikko osallistui Idolsiin v. 2018, josta putoamisen jälkeen Toni Wirtanen twiittasi putoamisen olleen oikeusmurha.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Maritza Palmroth, 16, tulee Alastarolta ja opiskelee muusikoksi. Maritza on unelmoinut laulajan urasta jo pitkään, ja perhepiiristä onkin löytynyt myös "manageri", joka tsemppaa Maritzaa eteenpäin laulu-uralla.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Emilia Alm, 20, on Saltvikista Ahvenanmaalta, jossa hän työskentelee ruokakaupassa. Emilia on opiskellut musiikkiteatteria Tukholmassa. Nyt Emilia pitää välivuotta, käy laulutunneilla sekä harrastaa balettia ja nyky- ja jazztanssia. Emilian siskon sairastuminen syöpään opetti, ettei yhtäkään päivää saa ottaa itsestäänselvyytenä.Juha Tapion tiimi:

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Sandra Dovalo, 17, Espoosta opiskelee yrittäjyyslinjalla lukiossa ja käy vapaa-ajallaan laulutunneilla. Musiikki on ollut aina mukana Sandran suvun elämässä, sillä myös Sandran isoisä on muusikko. Sandran yksi suurista esikuvista on Whitney Houston, jota Sandra on kuunnellut pienestä asti.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Karla Lamminheimo, 22, Helsingistä opiskelee laulunopettajaksi ja musiikkipedagogiksi. Karla on hiljattain aloittanut uudelleen rakkaan tanssiharrastuksen, joka oli tauolla kehonkuvaongelmien vuoksi. Koulukiusaaminen vaikutti vahvasti Karlan itsevarmuuteen.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Aada Adaya, 27, tulee Tampereelta ja on palannut juuri Suomeen usean ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. Aada tekee vapaaehtoistöitä mm. turvatalolla. Aada rakastaa eri kieliä ja kulttuureita, eikä koe itseään perinteiseksi suomalaiseksi.

The Voice of Finland

Kuva: Nelonen


Henry Friman, 41, tulee Orimattilasta ja opiskelee putkimieheksi. Henry on opetellut lapsena soittamaan vasenkätisenä oikeakätisten kitaraa väärinpäin ja soittaa samalla tavalla edelleen. Henry osaa imitoida mm. Kirkaa ja Uuno Turhapuroa.


The Voice of Finlandin suorat lähetykset Nelosella Turun Logomosta:

Torstaina 10. syyskuuta kello 20

Perjantaina 11. syyskuuta kello 20

Perjantaina 18. syyskuuta kello 20

Perjantaina 25. syyskuuta kello 20


The Voice of Finland Nelosella to 10.9. klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat