Televisio

This is Us teki ylipainoisesta Chrissy Metzistä tähden - katsojat samastuvat Katen ponnisteluihin

12.3.2019 klo 7:00  Kirsti Kurki-Myllymäki

Yhdysvaltain suosituin draamasarja jatkuu uudella kanavalla.

This is Us

Chrissy Metz on ampaissut tähdeksi This is Us -sarjan myötä. Kuva: Liv.


This Is Us on herkistänyt katsojat monisyisellä perhedraamallaan ja samastuttavilla hahmoillaan. Erityisesti Chrissy Metzin esittämä Kate Pearsonin hahmo on koskettanut katsojia ja tehnyt näyttelijättärestä ison tähden Yhdysvalloissa.


Metz on taistellut kilojensa kanssa jo hyvin varhaisesta lapsuudesta. Hän on mm. liittynyt Painonvartijoihin jo hieman yli 10-vuotiaana. Myös This is Us -sarjan Kate on ollut pienestä pitäen ylipainoinen ja taistelee syömisen kanssa joka päivä. Erityisesti Yhdysvalloissa, jossa 1/3 väestöstä on lihavia, mutta kovat ulkonäköpaineet vallitsevat, Katen hahmo on koskettanut ja tarjonnut samastumispintaa. Hahmon kautta on avattu ylipainoisen ihmisen tunne-elämää ja tavallista arkea: parisuhdetta, seksielämää, uraa, arkipäiväistä elämää.


Chrissy Metz on näyttelijä ja laulaja. Sarjan myötä hänestä tuli myös kirjailija, sillä hän on julkaissut omaelämäkerrallisen kirjan This is Me - Loving the person you are today ja avannut faneilleen omia taustojaan.


This is Us

Toby (Chris Sullivan) ja Kate (Chrissy Metz) ovat pariskunta, joka kohtaa rankkojakin vastoinkäymisiä. Kuva: Liv.


Toisella kaudella paljastuu lisää yllättäviä salaisuuksia Pearsonien elämästä. Kate päättää lähteä kokeilemaan laulajan uraa. Vuosien tauko luo kuitenkin kompastuskiviä matkalle. Tobyllä (Chris Sullivan) on edelleen hankaluuksia löytää oma paikkansa Katen ja hänen kaksoisveljensä Kevinin (Justin Hartley) tiiviissä suhteessa.


This is Us

Randall, vaimo ja lapset. Sterling K. Brown (Randall) on voittanut roolistaan parhaan draamasarjan miespääosan Emmyn vuonna 2017 sekä parhaan miesnäyttelijän Golden Globe -palkinnon vuonna 2018. Kuva: Liv.


Randall (Sterling K. Brown) suunnittelee innoissaan adoptiota, mutta Beth (Susan Kelechi Watson) ei ole varma, onko sittenkään hyvä idea tuoda perheeseen pieni vauva. Randallin biologisen isän kuolema painaa vielä koko perheen harteilla.


This is Us

Sarjan kantaisä ja äiti: Jack ja Rebecca Pearson sekä lapset. Kuva: Liv.


Jack Pearsonin (Milo Ventimiglia) alkoholismin todellinen laita alkaa paljastua Rebecalle (Mandy Moore), joka yrittää pysyä miehensä tukena ja taistella perheensä puolesta. Ensimmäisellä kaudella saimme tietää Jackin menehtyneen perheen lasten ollessa teini-ikäisiä. Kuoleman syy ja Katen yhteys kuolemaan paljastuu katsojille toisella kaudella.


This Is Us 2. kausi alkaa Livillä torstaina 14.3. klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiAsiasanat: This is Us
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat