Reseptit

Täytetyt kesäkurpitsat

Kesäkurpitsat ovat saaneet täytteeksi maistuvaa jauhelihaseosta.

Täytetyt kesäkurpitsat
1 hUunivuoka, 4 hlölle

Ainekset

  • 3kesäkurpitsaa
  • Jauhelihatäyte
  • 1 rklöljyä
  • 400 gjauhelihaa
  • 1sipuli
  • ¾ tlsuolaa
  • 2tomaattia
  • 200 gtuorejuustoa
  • 3 ½ dlkeitettyä pitkäjyväistä riisiä
  • 150 gmozzarella raastetta
  • Voiteluun
  • öljyä

Valmistus

  • Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa. Irrota sisus veitsellä ja ota se talteen.
  • Laita halkaistut kesäkurpitsat voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 225 asteisessa uunissa 5-10 min.
  • Keitä riisi ohjeen mukaan.
  • Ruskista jauheliha öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, jatka paistamista. Lisää kuutioitu kesäkurpitsan sisus, suola, kuutioidut tomaatit ja tuorejuusto. Sekoita. Lisää seokseen keitetty riisi.
  • Täytä kurpitsat. Pane pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 min.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat